RÁK horoszkóp 2021 (június 22. – július 22.):

2021-ben a Rák szülöttek saját bőrükön tapasztalhatják meg, hogy milyen nagyszerű az idővel együtt mozogni. Az ősi, ma pedig a természeti népek tudják, hogy mindent csak a maga idejében érdemes megtenni. Ha a Rákok képesek meghallani az idők szavát, akkor életük egyik legsikeresebb évének könyvelhetik el a 2021-est. Ez azt is jelenti, hogy éberen kell figyelniük, és észre venniük a jeleket. Bölcsen kell döntést hozniuk arról, hogy mikor kell cselekedni, és mikor kell türelmesen várni. Ez sokkal könnyebb, mint az most látszik. Adott helyzetben mindig meglesz a válasz erre a kérdésre. Sokat segíthet, ha megteszik a tőlük telhetőt, és a többit rábízzák az égiekre, az angyalokra, az Istenre vagy a sorsra, hitük szerint.

Az év párkapcsolati feszültségekkel indulhat, de ez nem feltétlenül jelent vitát. Lehetséges, hogy olyan szenvedélyes találkozások várnak a Rákokra, amelyekre álmukban sem gondoltak volna. Ha párkapcsolatban élnek, akkor feltámadhat a kezdeti tűz. Ismét beleszerethetnek egymásba. Természetesen ez nem történik magától, vagyis tenni kell érte. Érdemes keresni a másik kedvét, újból elcsábítani, illetve meghódítani. Amennyiben még nincs párjuk, úgy nyitott szemmel és szívvel kell járni, mert a szerelem rájuk találhat.

Tavasszal több kisebb-nagyobb külföldi vagy belföldi utazás lehetősége is látszik. Mindegyikkel éljenek! Ragadjanak meg minden alkalmat! Igazán nagy kalandok és élmények várnak rájuk. Akkor se gondolkodjanak sokat, ha külföldi munka vagy tanulmányi lehetőség adódik! Minden szükséges segítséget meg fognak kapni, ha elszánják magukat.

Nyáron egy barátságból szerelem lehet. Két dologra kell vigyázniuk ezzel kapcsolatosan: 1. Ha párkapcsolatban élnek, akkor gondolják végig, hogy fordított esetben ők hogyan éreznének! 2. Az új kapcsolatban ne akarjanak birtokolni, és ne engedjék, hogy a másik birtokolni akarja őket. Az egészséges távolság megtartása teheti tartóssá az új kapcsolatot.

Ősszel kedvezőbbnek tűnik az idő az utazásra, mint nyáron, de csak akkor induljanak el, ha az otthon dolgait megnyugtatóan rendezni tudták. Nem fog jól sikerülni az utazás, ha folyton az itthon hagyott ügyeken fog járni az agyuk. Hajlamosak lesznek aggodalmaskodni és bosszankodni, ezért fontos, hogy lehetőleg előre zárják le mindazt, ami rajtuk múlik.

Ingatlanügyekre, lakásfelújításra nem a legkedvezőbb az ősz. Lehetőleg hagyják ezeket az év utolsó hónapjára vagy a jövő évre.

Év végén a Rákoknak a szüleikkel vagy más családtagjaikkal lesz több dolguk. Sok türelemre és még több megértésre lesz szükségük. Idős vagy beteg, esetleg ideges emberekkel felesleges vitatkozni. Szerencsére a Rákok nagyon toleránsak, így képesek lesznek elkerülni a konfliktust.

Ez is hozzásegíti őket ahhoz, hogy 2021 minden nehézség ellenére is sikeres év legyen számukra.

OROSZLÁN horoszkóp 2021 (július 23. – augusztus 22.):

[adinserter block=”5″][mashshare][adinserter block=”6″]

Havi egyszer exkluzív tartalmat küldünk, kizárólag emailben, ami ingyenes könyveket, meditációkat, videókat, egyedi csillagjegy elemzéseket, és még egyéb érdekes dolgokat foglal magába.

Felkapott bejegyzés:

Legutóbbi bejegyzések:

Close Menu