Az olcsó hotelszobák felettébb vonzóak, de sokszor megbánjuk, hogy ezen spóroltunk, mert vannak hátrányai is. A nem megfelelő takarítás, a kopott bútorok és ágyneműk elrontják a pihenésre szánt napjaink szépségét, mégis sokszor kénytelenek vagyunk ilyen szobát bérelni főleg, ha külföldön vagyunk. A turisták a legkedvezőbb célpontok a tolvajok számára, sohasem lehetünk nyugodtak, ha laptop vagy egy drága fényképezőgép van nálunk, mert bizonyos helyeken az ajtók nem biztonságosak. Napközben még magunkkal vihetjük az értékeinket, de éjjel a szobában vannak, mi pedig alszunk.

Létezik viszont egy megoldás, hogy nyugodtan pihenhessünk a szállodában, még akkor is, ha a zár gyenge, vagy nem is lehet bezárni az ajtót: Tegyünk egy poharat a kilincsre. A másik poharat állítsuk rá, így ha éjszaka valaki lenyomja a kilincset, a poharak leesnek és eltörnek, a zajra rögtön felébredünk. Megoldottuk a riasztó kérdését egy egyszerű trükkel.

Ez az egyszerű trükk rengeteg ember nyaralását kellemesebbé teheti. Ha félted az értéktárgyaidat, vagy egyszerűen csupán tartasz tőle, hogy éjjel valaki bemegy a szállodai szobádba, próbáld ki ezt a fortélyt.

Reméljük, a cikk elnyerte a tetszésed és nem felejted el, hogy megoszd a barátaiddal és családtagjaiddal is. Köszönjük.

Forrás: ketkes. com

Havi egyszer exkluzív tartalmat küldünk, kizárólag emailben, ami ingyenes könyveket, meditációkat, videókat, egyedi csillagjegy elemzéseket, és még egyéb érdekes dolgokat foglal magába.

Felkapott bejegyzés:

Legutóbbi bejegyzések:

Close Menu