Sokszor a kemény víz okozza ezeket a kellemetlen, kevésbé esztétikus szennyeződéseket, amelyek ráadásul melegágyát képezik a bacik tenyészetének. Az alábbiakban adunk néhány tippet, amelyek segítenek könnyedén megszüntetni a problémát…

-Sokan vízkőoldóval, vagy sósavval végzik ezt a műveletet, ám ezek erősen károsíthatják az egészséget, védőfelszerelés és erős szellőztetés szükséges a használatuk során.
-Kiválóan megteszi a lerakódás eltávolítására a közönséges cola is! Igen, ezt kevesen tudják! Éjszakára eltávolítod a vizet a bűzelzáróból, feltöltöd colaval, és minden vízkövet felold! Utána elképesztően szép lesz a WC.

-Ha ugyanezt ecettel csinálod, az fertőtlenít, tisztít és fehérít is. Reggel javasolt a wc-kefével kicsit átdörzsölni, és annyi. De ha már mindenképpen vegyszert használsz, a viszonylag “nehézsúlyú” megoldások is jól működnek, mint amilyen a zöld Domestos, a W5 tisztító, vagy a Harpic.

Kipróbálod? Ne felejtsd el megosztani, hogy a barátaid is tudjanak róla!

Havi egyszer exkluzív tartalmat küldünk, kizárólag emailben, ami ingyenes könyveket, meditációkat, videókat, egyedi csillagjegy elemzéseket, és még egyéb érdekes dolgokat foglal magába.

Felkapott bejegyzés:

Legutóbbi bejegyzések:

Close Menu