BIKA (április 21. – május 20.):

2021-ben a Bika szülöttek minden téren és minden szempontból csúcsokat fognak elérni. Szinte minden sikerül, amibe belefognak. Mindenhonnan elismerést és dicséretet kapnak. Bármi probléma kerül eléjük, azonnal megtalálják a megoldást. Bármilyen gond nyomasztaná őket, rögtön jön a segítség valahonnan. Amennyiben optimistán és nyitottan állnak ehhez az évhez, semmi sem okozhat fejtörést hosszabb ideig, és semmi sem jelenthet akadályt.

A rájuk jellemző szorgalom, kitartás és elszántság idén kézzelfogható sikereket hoz nekik. Egyetlen dologgal nehezíthetik meg mindezt: ha türelmetlenek lesznek, ugyanis adódhatnak olyan helyzetek az év során, amelyek nem egyik napról a másikra oldódnak meg. Ilyenkor kell emlékeztetniük magukat arra, hogy „többet ésszel, mint erővel!” – vagyis sokszor az idő és a kreativitás hozza a megoldást, és nem az akarat.

Meg kell engedniük, hogy olykor a zavaros szituációk maguktól tisztuljanak ki. Egész évben kérjék az égiek segítségét, valahogy így: „Kérlek, Uram, adj erőt, hogy megváltoztassam a megváltoztathatót! Adj türelmet, hogy elviseljem a megváltoztathatatlant! És adj bölcsességet, hogy meg tudjam különböztetni a kettőt egymástól!”

Nyáron szerencsés és váratlan utazás vár rájuk. Ne sokat töprengjenek, hanem ugorjanak fejest az adódó lehetőségbe! „Aki mer, az nyer!” alapon éljék meg ezt, ezáltal az otthonukkal kapcsolatos nehézségeket is könnyebb lesz kezelniük. A szüleikkel és a családtagjaikkal legyenek türelmesek, és figyeljenek oda a szükségleteikre! A lakásfelújítást ne nyárra időzítsék, de lehetőleg őszre se! Ilyen szempontból az év vége sokkal kedvezőbbnek látszik.

2021 lehet életük legsikeresebb és legszerencsésebb éve, ha a bennük lévő tüzet és lelkesedést hagyják megnyilvánulni, illetve ha a változásokat önként és örömmel fogadják!

IKREK horoszkóp 2021 (május 21. – június 21.):

menj a következő oldalra, ha többet szeretnél látni

[adinserter block=”5″][mashshare][adinserter block=”6″]

Havi egyszer exkluzív tartalmat küldünk, kizárólag emailben, ami ingyenes könyveket, meditációkat, videókat, egyedi csillagjegy elemzéseket, és még egyéb érdekes dolgokat foglal magába.

Felkapott bejegyzés:

Legutóbbi bejegyzések:

Close Menu