dió dohányzás cigi
Az alábbi receptet dohányosoknak már-már kötelező kipróbálni, de annak is ajánlott, aki nem dohányzik, de meg szeretné tisztítani a szervezetét. A titok egy dióban rejlik!
 

Mindössze annyit kell tennünk, hogy a dió héjából, nem a zöldből, hanem a már beérett barnából, készítsünk egy teát. A napi adaghoz szükség lesz egy dióra, és 300 ml vízre. Töltsük egy edénybe a vizet, és adjuk hozzá az apróbb darabokra tört héjat, majd főzzük őket addig, amíg a mennyiségből 200 ml lesz. Ezt sokkal könnyebb szemmel tartani, ha egy mércés edényben főzzük. Ezután vegyük le a tűzről, és hagyjuk kihűlni, majd szűrjük le, és hidegen fogyasszuk.

Harminc napon keresztül, üres gyomorra ajánlott fogyasztani ezt a csodálatos hatású főzetet. Megtisztítja a tüdőket, de jó hatással van a vérnyomásra, és a szív egészségére is. A dohányosoknál pedig mérsékeli a dohányzás okozta káros mellékhatásokat is.

Ha valaki meg van hűlve, nyugodtan fogyassza langyosan, egy kevés mézzel, és citrommal ezt a teát, hiszen gyorsan megszabadít a köhögéstől, és megtisztítja a légutakat is.

 

Oldalunk sajnálatos módon hamarosan véget ér. Hogyha továbbra is szeretnél értesülni friss híreinkről, kövess minket az új házi praktikákkal foglalkozó pinterest oldalunkon! :)

Havi egyszer exkluzív tartalmat küldünk, kizárólag emailben, ami ingyenes könyveket, meditációkat, videókat, egyedi csillagjegy elemzéseket, és még egyéb érdekes dolgokat foglal magába.

Felkapott bejegyzés:

Legutóbbi bejegyzések:

Close Menu