A bolti termékek az eredeti rendeltetésükön túl rengeteg más célra is felhasználhatóak, az alábbi videó segítségével megismerhetjük például, hogy mire jó a rúzs a szájfestésen túl, és mire használhatjuk még a borotvahabot. Praktikus és értékes tanácsok következnek.

1. Borotva – a kibolyhosodott törölközőket újjávarázsolhatjuk, ha „végigborotváljuk“, így eltávolíthatjuk a bolyhokat.
2. Körömlakk lemosó – ahol kisgyerek van, sokszor előfordul, hogy alkalmanként telerajzolnak mindent. A marker maradványokat a kéz- vagy arcbőrről könnyedén eltávolíthatjuk körömlakklemosó segítségével.
3. Hajvasaló – egyenessé varázsolhatjuk a hajunkat is, de könnyedén és gyorsan eltávolíthatjuk a ruhából a makacs gyűrődéseket.

4. Rúzs – a női ajak elengedhetetlen tartozéka, akkor is jól fog, ha egy kis arcpírt akarunk varázsolni. Gyors megoldás és mutatós.
5. Borotvahab – ha makacs foltot ejtettünk egy ruhadarabra vagy abroszra, lehet az sminkfolt is, fújjunk rá egy diónyi borotvahabot, ezután dörzsöljük el, és mossuk le vízzel.
6. Kondicionáló szer – a szőrtelenítés jóval hatásosabb lesz, ha haj kondicionálóval bekenjük a lábunk, és így használjuk a borotvát. Az eredmény simább és puhább lesz, ráadásul testápolót sem kell alkalmazni utána.

7. Szájvíz – a kék foltok, ütések hamarabb eltűnnek, felszívódnak, ha átdörzsöljük szájöblítővel átitatott vattapamaccsal. Két nap múlva, egészen eltűnik a folt.
8. Dezodor – az új cipő kérgét kenjük be egy kevés dezodorral, így nem fog felsérteni a lábbeli.
9. Kókuszolaj – a legsokoldalúbb természetes ápoló – használhatjuk haj- arc-, láb-, de akár teljes testápolásra is. Táplál és hidratál egyben.

Havi egyszer exkluzív tartalmat küldünk, kizárólag emailben, ami ingyenes könyveket, meditációkat, videókat, egyedi csillagjegy elemzéseket, és még egyéb érdekes dolgokat foglal magába.

Felkapott bejegyzés:

Legutóbbi bejegyzések:

Close Menu