szájmaszk készítés otthon, szájmaszk varrás

 

Ugyan a szájmaszkok nem védenek meg teljesen a vírustól, jócskán lecsökkenthetik annak lehetőségét, hogy megfertőződjünk, vagy hogy mi fertőzzünk meg másokat.

Mivel az országban jelenleg az orvosok és egészségügyi dolgozók is hiányt szenvednek az egyszer használatos szájmaszkokból, érdemes akár otthon nekifogni, és saját kezűleg elkészíteni őket.

Bár a legnagyobb biztonságot a gyári készítésű szájmaszk adja, az otthon rendelkezésre álló anyagokból is készíthető olyan maszk, ami legalább felére csökkenti a fertőzés veszélyét, ahhoz képest, mint ha semmit sem használnánk.

Íme néhány egyszerű példa:

Textilből varrás nélkül:

買えない今こそできることを、違和感のないマスク作り

買えない今こそできることを、違和感のないマスク作り by C CHANNEL Art&Study ?C CHANNELのアプリではたくさんの動画が見られます?保存機能もありますので、ぜひ使ってみてくださいね?http://bit.ly/2VYsQFt クリッパー:富崎安里紗https://www.cchan.tv/clipper/1819263/ ①マスク不足に!第2段☆ハンカチマスク②簡単!キッチンペーパーでマスク作り

Közzétette: C Channel – 2020. március 9., hétfő

Szájmaszk varrás textilből

Szalvétából

Mama vyriešila! Urobte si rúško a noste ho.#budedobre #covid_19 #coronavirus #covermask #corona #virus #protection

Közzétette: SLOBODNE VINARSTVO . Majer Zemianske Sady – 2020. március 14., szombat

Ha nem érzünk magunkban kellő kreativitást a maszk-készítéshez, vagy nem állnak rendelkezésünkre alapanyagok de mindenképpen emberek közé kell mennünk, viseljünk sálat, amellyel eltakarjuk orrunkat, szánkat, arcunkat! Fontos kiemelni, hogy a maszkok csak akkor hatékonyak, ha körültekintően, rendszeres kézmosás és kézfertőtlenítés mellett használják őket.

Hogyan ellenőrizheted hogy a maszkod mennyire hatásosan véd a vírusoktól? Itt találsz rá egy leírást.

Forrás

Havi egyszer exkluzív tartalmat küldünk, kizárólag emailben, ami ingyenes könyveket, meditációkat, videókat, egyedi csillagjegy elemzéseket, és még egyéb érdekes dolgokat foglal magába.

Felkapott bejegyzés:

Legutóbbi bejegyzések:

Close Menu