Boldogságteszt: Mi tenne boldoggá? 1

 

Nézd a fenti képet… Mit veszel észre rajta először?

Vidám bajszos arc

Ha az első dolog, amit látsz, egy vidám arc, többé-kevésbé nyugodt vagy, belső béke van benned. Néha azonban úgy érzed, hogy valami hiányzik. A probléma az, hogy amikor minden jól megy, normális és kényelmes mederben folynak az életed eseményei, te ellustulsz. Ne tedd. Mindig éleszd újra a szeretet szikráját!

Két madárka

Ha először két madarat láttál meg, ez azt jelenti, hogy életed eme pillanatában a szeretet és a kapcsolatok a legfontosabbak számodra. Legyen szó romantikus kapcsolatról, de akár a családdal, a barátokkal és a gyermekekkel kapcsolatos események foglalkoztatnak jelenleg.

Hallgass a megérzésedre: a szeretet a legfontosabb! És, hogy bármennyire is elfoglalt vagy, mindig legyen időd a szeretteidre: akár csak egy pusziról, egy ölelésről, egy szeretetteljes üzenetről van szó.

Csillagos égbolt

Ha először a csillagos égboltot láttad meg, azért van, mert életed eme pillanatában a kreatívitásodhoz kell fordulnod. Vedd kezedbe életed sorsának irányítását. Azonban előtte gondold át, mit is szeretnél igazán. Mi az, amire valóban vágysz?  Tegyél egy lépést felé!

kép forrása

Oldalunk sajnálatos módon hamarosan véget ér. Hogyha továbbra is szeretnél értesülni friss híreinkről, kövess minket az új pinterest oldalunkon! :)

Havi egyszer exkluzív tartalmat küldünk, kizárólag emailben, ami ingyenes könyveket, meditációkat, videókat, egyedi csillagjegy elemzéseket, és még egyéb érdekes dolgokat foglal magába.

Felkapott bejegyzés:

Legutóbbi bejegyzések:

Close Menu