Boldogságteszt: Mi tenne boldoggá? 1

 

Nézd a fenti képet… Mit veszel észre rajta először?

Vidám bajszos arc

Ha az első dolog, amit látsz, egy vidám arc, többé-kevésbé nyugodt vagy, belső béke van benned. Néha azonban úgy érzed, hogy valami hiányzik. A probléma az, hogy amikor minden jól megy, normális és kényelmes mederben folynak az életed eseményei, te ellustulsz. Ne tedd. Mindig éleszd újra a szeretet szikráját!

Két madárka

Ha először két madarat láttál meg, ez azt jelenti, hogy életed eme pillanatában a szeretet és a kapcsolatok a legfontosabbak számodra. Legyen szó romantikus kapcsolatról, de akár a családdal, a barátokkal és a gyermekekkel kapcsolatos események foglalkoztatnak jelenleg.

Hallgass a megérzésedre: a szeretet a legfontosabb! És, hogy bármennyire is elfoglalt vagy, mindig legyen időd a szeretteidre: akár csak egy pusziról, egy ölelésről, egy szeretetteljes üzenetről van szó.

Csillagos égbolt

Ha először a csillagos égboltot láttad meg, azért van, mert életed eme pillanatában a kreatívitásodhoz kell fordulnod. Vedd kezedbe életed sorsának irányítását. Azonban előtte gondold át, mit is szeretnél igazán. Mi az, amire valóban vágysz?  Tegyél egy lépést felé!

kép forrása

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: pinterest
Pinterest
Megosztás itt: whatsapp
WhatsApp

Havi egyszer exkluzív tartalmat küldünk, kizárólag emailben, ami ingyenes könyveket, meditációkat, videókat, egyedi csillagjegy elemzéseket, és még egyéb érdekes dolgokat foglal magába.

Felkapott bejegyzés:

Legutóbbi bejegyzések:

Close Menu