Az elmúlt 30 év során sokat beszéltek és írtak a tudatos szándékon keresztüli manifesztációról, ami ahhoz a képhez hasonlónak mutatja az univerzumot, amit a valóságban szeretnénk látni.

Kétségkívül sok különböző technikát használnak, hogy elérhető legyen a kívánt cél. Ezek közül az egyik nagyon egyszerű, és meglehetősen jól működik. Ezt a módszert mutatjuk be a továbbiakban.

Borzasztóan sok ember nem kívánja elfogadni, vagy magáévá tenni a tudást, hogy milyen hatalommal rendelkezünk…elvégre ez egy nagy felelősség. A legtöbb ember elutasítja azt az elképzelést, hogy képesek létrehozni, és megnyilvánítani a vágyaikat, mivel egész életükben próbálták, és csak azt sikerült manifesztálniuk, amitől a legjobban tartottak, a kudarcot és a veszteséget. Sőt továbbra is a körülmények szerencsétlen áldozatának tartják magukat, míg végül felébrednek, és látják, hogyan vonják magukra a negatív eredményeket saját maguk a félelmen keresztül.

Deepak Chopra azt mondja, hogy “Minden sejt a testünkben a nap 24 órájában lehallgat bennünket.” Kiváló példa erre, amikor az első téli tüsszentés váratlanul kitör, a legtöbb ember valami ilyesmit mond: “Ó ne, megfáztam” – ami programozni kezdi a testedet, hogy pontosan azt tegye! Ez válik aztán a vágyak megnyilvánulása felé az első lépéssé: Sose adjunk energiát a negatív gondolatoknak!

igazi manifesztáció

1.A képzelet szerepe a manifesztációban

A másik ok, amiért a legtöbb ember nem hisz abban, hogy manifesztálhatják vágyaikat, az a gyermekkor képalkotó képessége, a képzelet, ami elcsökevényesedett a gúnyolódás, a csüggedés, és a vágy társadalomhoz “illesztése” miatt. Nem hiába hívják képzelőerőnek, de elbátortalanította és eltompította az életmódunk, mint ahogy a többi természetes érzékünket is. Az ok alapvető a manifesztáláshoz, mert nehéz valamit megnyilvánítani, ha el sem tudjuk képzelni, vagy látni magunkban. A legtöbbünknek nem sok gondot okoz elképzelni a legrosszabb rémálmainkat, a miattuk való aggódással eltöltött idő formát és szerepet ad nekik, és aztán a félelmeink behozzák őket az életünkbe.

Annyira jártasak leszünk a félelmeink vizualizálásában és manifesztálásában, hogy vakká tesz bennünket arra a tényre, hogy sokkal többet érhetünk el, ha helyette a vágyainkra összpontosítunk. Amikor elkezdjük éheztetni a félelmünket a figyelmünk és az energiánk megvonásával, akkor csökkenni, halványulni kezd, fogása szűnni kezd rajtunk, és egyszer csak egyre jobban érezzük magunkat. Mint minden más, a félelem is idegpályákat hoz létre az agyban, melyek erősödnek az ismételt használattól. Amikor felismered az egyik ilyen “félelem pályát“, egyszerűen ne fejezd be a gondolatot… ne légy hajlandó használni azt az idegpályát az adandó alkalommal, és akkor hamarosan lebomlanak, elsorvadnak az elhanyagolástól.

2.A vizualizáció szerepe a manifesztációban

A vágyak manifesztálása elsőre varázslatnak tűnhet, de mint sok minden az életben, van egy kritikus útja a szükséges lépéseknek a siker érdekében. Ha egyszer a negativitást és a félelmet felváltotta a vágy és a szándék, a következő lépés a képzelőerőd használata, hogy pontosan azt képzeld el, amit meg szeretnél nyilvánítani. Ez úgy történik, hogy létrehozol egy buborékalakú gondolatformát tíz centire a homlokodtól – a harmadik szem csakra előtt. A buborék mérete nem lényeges, ahogy gondolod. Ami számít, mint egy DVD lemeznél: ez a gondolati forma rögzít minden szót, képet, gondolatot és érzelmet amit beleprogramozol, mint egy tervrajz a manifesztációhoz, így a részletek rendkívül fontosak.

Bármit is kívánsz megnyilvánítani, lásd azt teljes és kész formájában, hozzátéve több részletet, amíg el nem készül. Itt felléphetnek bizonyos bonyodalmak, különösen akkor, amikor az önként vállalt korlátaidhoz, és a komfortzónádhoz érkezel. A mesterséges konstrukcióhoz, melyet “eladtak” nekünk a dualitás koncepcióján keresztül, a “nyertesek” és “vesztesek” fogalmát, melyből választhattunk. Most természetesen nagyon kevesen választják azt, hogy vesztesek legyenek, mert mindenki győztes akar lenni. Azonban győztesnek lenni kemény, munkát igénylő, sok stresszel és buktatóval, és az ára, hogy győztesek legyünk, valóban nagyon magas lehet. Sok ember hozza meg azt a tudatalatti döntést, hogy csak kényelmesen létezzen valahol félúton a “győztes” és “vesztes” szerep között. A baj az, hogy  nem valószínű valamit manifesztálni ezeken a határokon túl, legalábbis mondjuk így.

Egy hölgy, aki manifesztálni kívánt egy egészséges, szeretetteljes kapcsolatot, tanulni kezdte a fent leírt módszert. Elvégezte az előkészítő munkát, és mindenben készen állt, hogy programozza a világyegyetemet. Látszólag rendben végezte a munkát, ahogy az alapok a helyükre kerültek. Arra programozta az univerzumot, hogy hozzon neki egy szerető, gondoskodó kapcsolatot egy férfival, aki elfogadja őt olyannak amilyen, és aki soha nem bántja. Három nappal később az apja összeköltözött vele ideiglenes jelleggel, néhány nehéz időszaknak köszönhetően. A hölgy megkapta, amit az univerzumnak programozott, csak elfelejtette hozzáadni a szexuális partneri irányt. Ne feledd, a részletek nagyon fontosak!

3. A szándék szerepe a manifesztációban

Szóval legyőzted a negativitás, a félelem és a kondicionált elégtelenség érzését, vizualizáltad amit manifesztálni kívántál, és módosítottad a hited struktúráját és a komfortzónádat, hogy befogadhasd azt. Az elképzelést, amit a szándékunkkal megnyilvánítani szeretnénk, most a Vágyunk üzemanyagával kell ellátnunk, így meg kell csapolnunk a szívcsakrát, és előhozni a szívünk vágyát, hogy hozzáadjuk a gondolati formához. Részletként rendkívül fontos a vizualizációban, a szenvedély és a vágy döntő szerepet játszanak a sikeres manifesztációban. Érdemes itt megjegyezni, hogy amikor előhozod a vágyad, nem fáj soha teljesen belemenni, ez mind annak a része, hogy elmondod az univerzumnak, hogy mit akarsz, és hogy mennyire akarod! Ne feledd, “Szemét be – Szemét ki!”

Mivel keressük a nem szándékolt következmények egyetemes törvénye alóli mentességet, néhány biztonsági programot is lefektetünk a gondolati formánkhoz: mint például “Kívánom, hogy ez a gondolati forma a legmagasabb és legjobb jóként nyilvánuljon meg az összes érintett számára, senkinek sem okozva kárt.” A tudatos szándékunk programozása a szívünk vágyával nagy felhatalmazás, mivel ez felelőssé tesz bennünket a saját energiánkért, és azért, amit választunk, hogy létrehozunk vele. Ha megértjük, hogy már manifesztáljuk a valóságot félelmi alapon, akkor könnyű dolog lesz, hogy átállítsuk az elsődleges visszacsatolást valami pozitívvá, ezáltal egy sokkal kívánatosabb eredményt elérve. Tehát van ez a teljesen vizualizált gondolati forma, vággyal és szándékkal programozva. Ha már teljesen kapcsolatban vagy ezzel a folyamattal, akkor tudni fogod, mikor van kész a programozás, az energetikai visszajelzést nem nehéz észrevenni. Ideje repülni!

A manifesztáció igaz útja - Hogyan használd? 1

4. A papírrepülő elmélet

Azt mondják, hogy manifesztálni épp olyan, mint papírrepülőt reptetni. Először vizualizálnod kell egy jó tervet, aztán pontosan követned kell ezt a tervet, aztán el kell engedned, hadd menjen. Itt az ideje, hogy elindítsd a gondolati formát, amit létrehoztál és programoztál, magként elvetni a valóságban, ami a saját alkotásod. Célod az univerzum, úgyhogy ne aggódj a gondolati forma “célja” miatt, a felsőbb éned is részt vesz benne – ami tenned kell, hogy meggyőződéssel küldd el a dolgot, mint ahogy a nyíl hagyja el az íjat…

A programozott gondolati forma elindítása a kívánt valóság manifesztálása érdekében a fizikai síkon egy két részből álló folyamat. Az első rész a tényleges elindítás, elengedni a dolgot a külső világ felé, a tér-idő kontinuumba. Ez a könnyebbik rész. A nehéz rész közvetlenül az indítás után jön, és ez az úgynevezett kiegyensúlyozó tényező. Egyszerűen fogalmazva, a kiegyensúlyozó tényező eltávolítja az összes kötődést annak az eredményétől, amit most hoztál létre. A kiegyensúlyozó tényező nem “úgy tesz, mintha” nem érdekelne, hanem inkább az ellenkező magatartás “Itt van ez.” Miután elengedted, a gondolati forma versenyt fut a külvilág felé, és a fizikai valóság részévé válik…amíg erre gondolsz, vagy azon töprengesz, hogy ez igazán működni fog-e.

Úgy tűnik, mint valami piszkos trükk, hogy előhozod az összes természetes vágyad, hogy tápláld a gondolati formát, és aztán nem hiszed, mikor már egyszer elindítottad, és akkor a félelem szabotálhatja, de ez így működik. Az egyik pillanatban elő kell hoznunk és éreznünk minden vágyunkat egy dologért, és a következő pillanatban megfosztjuk minden figyelmünktől tudva, hogy meg fog nyilvánulni. Ha egyszer elindult, a gondolati formák képesek “hallani”, hogy mit gondolunk róluk, így minden alkalommal, amikor rágondolsz, a gondolati forma visszafordul új bevitelért. Mint a legtöbb értékes erőfeszítés az életben, gyakorlást igényel.

Az egyik érdekes dolog a negyedik dimenzióba történő átmenetben, hogy a gondolataink és vágyaink manifesztálása manapság egyre könnyebb. Igen az, bizonyos nehézségek és akadályok eltávolításával, vagy legalábbis csökkentésével. Sok ember tapasztal úgynevezett ujjhegy manifesztációt, amikor valamiről csak beszélnek, vagy valamit kívánnak, és szinte azonnal megnyilvánul. Igen, minden bizonnyal lenyűgöző ha látod, hogy megtörténhet, de ne hagyd, hogy ez elvakítson a mögötte lévő nagyobb jelentésre. Ha a manifesztáció most ilyen könnyű, akkor valóban szükséges, hogy figyeljük a kimondott szavainkat egy kicsit jobban, mivel a szándékos nyelvbotlás súlyos eredményekkel járhat. Ki ne érezne kísértést, ha elküldhetné az összes ügyvédet és politikust a Hold sötét oldalára, mint egy teszt, ne feledd… nem tenné egy kicsit könnyebbé a dolgokat ezen a helyen.

Amikor a fizikai síkra érkezik a manifesztáció, számos akadály lehet, amely kisiklathatja a folyamatot, de egyik sem olyan biztos, mint amilyen az önbizalomhiány lehet. Még a legkisebb kétely is megtorpedózhatja a gondolati formádat, mielőtt valaha is esélye lenne, hogy csodákat műveljen. Ne feledd: ha a korlátok mellett érvelsz, az lesz a tiéd!

A status quo a Földön egy másik hatalmas akadály a vágyaink manifesztációja ellen, amikor szembekerülnek a mindenkori hatalommal. Igyekeznek megragadni és megtartani a figyelmünket háborúkkal, és háborúkról szóló hírekkel, és mindenféle más félelmetes valósággal, amit naponta vernek belénk. A hatalommal rendelkezők annyira félnek a racionális, kritikus gondolkodás kitörésétől a lakosság körében, mint egy járványtól. Mindenféle ködösítés rengeteg “földi zűrzavart” teremt a lelkileg motiváltaknak, hogy ezzel foglalkozzanak, és ez csak mindent sokkal nehezebbé tesz. Ezért tanította Buddha, hogy keresd a nyugalmat belül, miközben körülötted dúl a vihar.

Mit fogsz választani? Mire használod a manifesztációt?

forrás: http://ujvilagtudat.blogspot.hu/

Havi egyszer exkluzív tartalmat küldünk, kizárólag emailben, ami ingyenes könyveket, meditációkat, videókat, egyedi csillagjegy elemzéseket, és még egyéb érdekes dolgokat foglal magába.

Felkapott bejegyzés:

Legutóbbi bejegyzések:

Close Menu