horoszkóp tetoválások csillagjegyre szabva

Mindig elolvasod a horoszkópod? A csillagjegyük alapján elemzed az embereket? Ha igen és épp tetoválásokon töröd a fejed, összegyűjtöttük neked a legjobb tetoválásmintákat, elemzéssel, a csillagjegyedre szabva!

Kos (március 21. – április 19.)

A Kosok nem félnek a kalandoktól, szívesen vállalnak kockázatot, így a legtökéletesebb tetoválás számukra az, amit hirtelen elhatározásból rakatnak fel. Ha egy őrült buli után kedved támad varratni, ha nyaralás közben egy forró estén vágysz egy képre a karodon – tedd meg! Így örökre meg tudod őrizni az emléket, és örömmel tölt el, ha ránézel a tetoválásra. További 73 mintát itt találsz ha kos jegyűként szeretnél tetoválást.

 

Bika (április 20. – május 20.)

A Bikák félnek a változásoktól, ám mivel romantikus és érzéki emberek, nem is lehet olyan rossz ötlet a tetoválás. Persze csak akkor, ha egy szerelemnek állít örök emléket. Csináltassanak egy olyan mintát magukra, ami ahhoz az emberhez kapcsolódik, akit nagyon szeretnek, akivel le szeretnék élni az életüket. Ez lehet egy társ, egy barát, egy szülő. További 25 mintát itt találsz ha bika jegyűként szeretnél tetoválást.

Ikrek (május 21. – június 20.)

Az Ikrek karizmája, kiszámíthatatlan viselkedése eszméletlenül vonzó; soha nem lehet tudni, hogy hidegek vagy melegek, egyszer szeretnek, egyszer utálnak. Egy olyan tetoválásra van szükségük, ami a személyiségük mindkét oldalát megmutatja. Például egy nap és egy hold, egy szív és egy kés – a lehetőségek tárháza végtelen. További 125+ mintát itt találsz ha ikrek jegyűként szeretnél tetoválást.

 

Rák (június 21. – július 22.)

A Rákok nagyon érzékeny emberek, gondoskodók és kötődnek a családjukhoz. Utóbbi miatt javasoljuk, hogy valami olyasmit varrassanak, ami a családjukra emlékezteti őket. Választhatod természetesen a barátaidat is, tetováltasd magadra a nevüket, egy tárgyat, ami hozzájuk kötődik! Egy közeli ismerősöddel még összeillő tetkókat is kreálhattok. További 30 mintát itt találsz ha rák jegyűként szeretnél tetoválást.

 

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Az Oroszlánok erősek, magabiztosak, teljes hőfokon égnek. Ezért olyan mintában kell gondolkodniuk, ami kifejezi az önképüket. Még véletlenül se válasszanak olyat, ami intim helyen vagy, esetleg túl pici – ha felvarrat valamit, azt mindenkinek látnia kell! További 45 mintát itt találsz ha oroszlán jegyűként szeretnél tetoválást.

 

A Szüzek tagadhatatlanul bájosak, sokan kedvelik őket szerethetőségük miatt . A személyiségükhöz a vintage tetoválások illenek a legjobban, illetve minden, ami kedves, édes, aranyos, régimódi. Még egy kis pikantériát is lehet belevinni a mintákba, így csak még egyedibb lesz! További 50 mintát itt találsz ha szűz jegyűként szeretnél tetoválást.

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

A Mérleg számára minden az egyensúlyról és a stabilságról szól, és ami fontos számukra, hogy rengeteg szépség vegye körül őket. Szeretnek mindent, ami gyönyörű, kellemes, ami virág, ami hold, a finom színeket, a természetet – ezek közül a minták közül szemezgess, nem fogod megbánni!

Nyilas (november 22. – december 21.)

A Nyilasok félnek a kötelezettségtől, igazi szabad lelkek, amivel nincsen semmi gond, de néha ez visszahúzó erő lehet. Talán ez az oka annak, hogy számukra egy kicsit félelmetesnek tűnik a tetoválás, hiszen az egy életre szóló kötelesség tulajdonképpen. Valami nagyon kreatív mintát válassz, amit akárhányszor megnézel, megerősít abban, hogy jól döntöttél. További 55 mintát itt találsz ha nyilas jegyűként szeretnél tetoválást.

Bak (december 22. – január 19.)

A Bakok okosak, remek képességekkel rendelkeznek, szeretik a rendet, az egyszerűséget. Éppen ezért tilos olyat felvarratni magukra, ami rikító, kihívó, netán giccses – maradjanak a visszafogott mintáknál, amik tükrözik az önképüket. Mit szólnál egy remek idézethez valamelyik kedvenc könyvedből? Ugye, hogy jól hangzik? További 38 mintát itt találsz ha bak jegyűként szeretnél tetoválást.

Vízöntő (január 20. – február 19.)

A Vízöntők nagyon emberszeretők, kiállnak az igazság mellett, védik az erkölcsöket. Nem véletlenül ajánlunk nekik olyan mintákat, amik ezt az eltörölhetetlen köteléket jelzik. Az igazság szimbóluma például szuper lenne, mert mindig emlékeztetne arra, hogy ne add fel a harcot, hogy vállald az igazságot, állj ki mindenért és mindenkiért. További 80 mintát itt találsz ha vízöntő jegyűként szeretnél tetoválást.

Halak (február 20. – március 20.)

Misztikus, elbűvölő, gondolkodó, művészi lelkületűek a Halak, éppen ezért olyan tetoválást javaslunk nekik, ami titokzatos. Ha valaki megnézi, ne értse meg elsőre, hogy mit lát, hanem még napokig, de legalábbis órákig gondolkodnia kelljen rajta. Valami váratlan, valami különleges legyen, amit nem sok helyen lehet látni. További 40 mintát itt találsz ha halak jegyűként szeretnél tetoválást.

 

Források: Popsugar, nlc, femcafe

Havi egyszer exkluzív tartalmat küldünk, kizárólag emailben, ami ingyenes könyveket, meditációkat, videókat, egyedi csillagjegy elemzéseket, és még egyéb érdekes dolgokat foglal magába.

Felkapott bejegyzés:

Legutóbbi bejegyzések:

Close Menu