horoszkóp tetoválás csillagjegy tatto

 

Nem, nem egy bakot vagy kost rajzolnak rád, hanem a csillagok állását.

Volt idő, mikor a szeplők cikinek számítottak, az emberek inkább rejtegetni próbálták őket, manapság azonban kifejezetten trendi és inkább már azok irigykednek akiknek nincs.

Erre a tetkó szakma is reagált és készíthető rendelésre szeplős arc vagy váll. Ráadásul a technológia amit ezeknél a kamu szeplőknél alkalmaznak nem végleges, 2-3 év alatt kikopnak a bőrből. Ez egy klasszikus tetkó esetében vicces dolgokat is eredményezhet – képzeljünk csak el egy félelmetes oroszlán tetoválást, aminek az eltérő kopásgyorsaság miatt már csak a fél feje van meg –, de egy ilyen szeplős tetkónál nem ciki és nem fura a festék kikopása, azaz a szeplők halványulása és eltűnése véletlenszerű sorrendben.

Most azonban egy érdekes trend ütötte fel a fejét a Cosmopolitan szerint: csillagjegy tetoválást kérnek egyesek. A horoszkóp és az asztrológia szerelmesei nem skorpió vagy vízöntő formákat akarnak szeplő szerűen, hanem a csillagképük állását varratják magukra.

Oldalunk sajnálatos módon hamarosan véget ér. Hogyha továbbra is szeretnél értesülni friss híreinkről, kövess minket az új házi praktikákkal foglalkozó pinterest oldalunkon! :)

Havi egyszer exkluzív tartalmat küldünk, kizárólag emailben, ami ingyenes könyveket, meditációkat, videókat, egyedi csillagjegy elemzéseket, és még egyéb érdekes dolgokat foglal magába.

Felkapott bejegyzés:

Legutóbbi bejegyzések:

Close Menu