A bika férfi horoszkóp jellemzése

A bika férfi nőideálja, udvarlása, meghódítása


A bika az egyik legférfiasabb csillagjegy, ezért ha megtetszel neki, komoly udvarlási hadjáratba kezdhet. De taktikus természetük miatt rengeteget elemeznek és mérlegelnek mielőtt megtennék az első lépést.

Könnyen elnyerheted a szívét, ha szereted a művészeteket, ügyelsz a külsődre, és nyugodt természetű vagy. Mellette bátran lehetsz romantikus sőt, sokkal jobban kedveli a gyengédebb gondolatokat, érzelmeket, mintha háttérbe szorítanád ezt az énedet. Kimondottan fontos neki a hűség és a család. Nem szeretik ha egy nő könnyen kapható, ugyanis hosszútávra terveznek, fontos számukra a hűség és a család.

Bika férfi a kapcsolatban, szerelemben

A szerelemben megértő, törődő típus. Nagyon romantikus és szenvedélyes szerető, igazi lepedőakrobata. Érzéki és gyengéd. Hajlamos az élethosszig tartó szerelemre. A bika férfi imádja a kényelmet, mindent megtesz a jólétéért, és ez igaz a kapcsolatára is.

Azonban szintén szeret egész nap feküdni és enni, amit valaki más készít neki, erősen hajlamos arra, hogy szerető helyett partnerének az „elrontott fia” legyen. Ez nem szabály, de az életükben mindig van olyan szakasz, amikor inkább semmit sem csinálnak. Ezért nagyon fontos, hogy minden nap kimozduljanak a házból. Ez könnyen megy, ha a kapcsolat még új, mert elegendő energiát és motivációt ad neki, kreatív és érdekes dolgokat csináljatok. Ha nem sikerül, akkor könnyen belustulhat.

Mennyire megbízható?


Alapjában véve nem a szavak embere. Ez bizalmatlansághoz vezethet élettársa iránt, mert érzelmileg nehezen tud ellazulni. Viszont amikor megnyitja a szívét valakinek és elkezdi kiönteni, a végső bizalom ajándékát adja át neki. Ebből tudod, hogy végleg megbízhatsz benne.

Randizás

Nyugodt és mégis szenvedélyes természetéből fakadóan arra számíthatsz hogy kellemes hangulatú lesz a találkozótok. Nem jellemző hogy ilyenkor kínos szituációkba kerülnél vagy bármi máson stresszelned kéne. Nagyon spontán típus, imád jókat enni és inni, valamint a naplementét együtt nézni a kiszemeltjével. Azonban nem érdemes kétszer ugyanabba az étterembe menni vele, mert könnyen unalmassá válhat számára.

A bika férfi visszaszerzése, visszahódítása

Híres a megfontoltságáról óvatosságáról, ebből kifolyólag hatalmas türelemre lesz szükséged ha vissza akarod kapni. Fontos, hogy adjunk neki egy kis időt hogy lenyugodjon és átgondolja a döntését. Hagyd hogy meggyőződjön róla, mit veszít.

Mivel ez a jegy nem képes gyorsan beleszeretni valakibe, jobban kedveli inkább a bejáratott dolgokat, ezért nem kell félni attól hogy gyorsan másik kapcsolatba ugrik. Az ő szemszögéből a bizalom a leglényegesebb dolog a világon, tehát a visszaszerzésének egyik kulcsa is ebben rejlik. Ne próbáljuk megváltoztatni a döntését, mert nagyon makacs természetű, ezért ha szeretnéd hogy visszatérjen hozzád, csak hívd meg őt egy finom vacsorára, masszázsra vagy vegyél neki egy drága ajándékot,  mert nagyon materialista, és bármi ami sok pénzbe kerül  lenyűgözheti őt.

Valamint fontosak számára a külsőségek, ezért ügyelj rá hogy a legjobb formádat mutasd neki ilyenkor.  Nagyon nehéz a bika számára elveszíteni valakit, aki gyönyörű.

Kérdezd meg a közös barátaitokat hogy mennyire sértődött meg rád. Hogyha közömbösséget mutat feléd akkor nagy baj van, hogyha dühös vagy bármilyen más érzelmet mutat akkor nyert ügyed van! Ez azt jelenti hogy még kötődik hozzád, és nehéz feladnia a stabilitást amit a kapcsolatotok nyújt számára.

Nem szabad kiabálni vele. Ha te vagy a felelős a szakításért, kérj bocsánatot, és legyél őszinte.

A bika férfi megértése

Bonyolult ember, erős érzelmi oldallal, amelyet összhangba kell hoznia a körülötte levő világgal. Gyakran érezheti gyengének  magát emiatt, és néha próbál megszabadulni az érzéki oldaláról, pedig ez az egyik legjobb tulajdonsága. Amikor szomorú, elrejti érzéseit a világ többi részétől, talán még a hozzá legközelebb álló emberektől is. Sok gyengédségre és türelemre van szüksége ahhoz, hogy kiegyensúlyozott emberré váljon.

Hogyan válassz neki ajándékot?

Ha az egyszerű megoldások híve vagy, vásárolj neki valami praktikusat, például valami egyszerű ékszert, pamut pólót vagy nadrágot. De ha igazán szeretnéd boldoggá tenni akkor tölts el vele egy meghitt estét kettesben, valamint főzz neki valami finomat, rá különösen igaz hogy a szívéhez a gyomrán át vezet az út. Jó választás lehet például egy csokoládés sütemény, színes betűkkel megspékelve.

Ide kattintva találhatsz egyszerű ajándék ékszereket neki a csillagjegyére szabva.

Folyamatosan frissíteni fogjuk ezt a horoszkópot úgyhogy érdemes elmentened magadnak!

A továbbiakban a legjobb párosításokkal fogunk foglalkozni:

Bika férfi Skorpió nő

Két hatalmas egyéniség ütközése,amely megszülheti a legjobb párost, de a kompromisszumok és alkalmazkodás nélkül, fejjel egymás fejének hadművelet, a kettejük lobbanékony természetének köszönhetően. Ugyan sokat kell dolgozni a legelején kettőjük kapcsolatán, de hosszútávon nagyon jó befektetés. Ha sikerül nekik összhangba kerülni akkor mindent legyőző páros.

Bika férfi Rák nő

Hát ti aztán biztos nem fogtok unatkozni! Ha a két érzéki jegy találkozik abból nagyon mély, élethosszig tartó szerelem keletkezhet. Hosszú távon tökéletesen kiegyensúlyozzák egymást, és egy stabil kiszámítható párkapcsolat jöhet létre. Azonban ez csak onnantól érvényes hogy megnyílnak egymásnak.

Bika férfi Szűz nő

A két csillagjegy olyannyira illik egymáshoz, amennyire csak el lehet képzelni. Mindkét jegy szülöttei hasonló értékrenddel rendelkeznek, ami a párkapcsolatokat illeti, ráadásul hasonló módon fontos számukra az otthonuk kényelmessé tétele. A Bikák melegszívűsége segít a Szüzeknek lazítani és elengedni a kontrollt, emellett a makacsságuk és magabiztosságuk képessé teszi őket arra, hogy visszavágjanak a Szüzeknek, ha elkezdenek főnökösködni a kapcsolatukban is. A két csillagjegy kapcsolatának alapja a bizalom, mely elszakíthatatlanná teszi szövetségüket.

További párosítások:

Bika nővel

Kapcsolatuk harmonikusnak ígérkezik, hiszen azonos energiákkal és célokkal rendelkeznek. A külső szemlélők számára úgy tűnhet, hogy szenvedélyek nélkül, békésen élnek egymás mellett, a színfalak mögött azonban egészen más történik. Kapcsolatuk többnyire kiegyensúlyozott és könnyen fenntartható, hiszen mindketten pontosan ugyanarra vágynak. A Bika lassan mélyül el a szerelemben, de amikor meghozza a nagy döntést, erős, megbonthatatlan szövetség fűzi a párjához. A Vénusz bolygónak köszönhetően számára nagyon fontos az érzékiség, a testi közelség. Gyakorlatias és kitartó, a stabilitás minden életterületen, de a szerelemben különösen lényeges számára.

Ikrek nővel

Igazán jól kiegészítik egymást, ha ügyesek, sokat tanulhatnak a másiktól. A Bika csendesebb, stabilitásra törekvő és megfontolt típus, leginkább az érzelmei vezérlik, addig az Ikrek racionális, bőbeszédű, kíváncsi és legszívesebben ezer dologgal foglalkozna egyszerre. Első ránézésre úgy tűnhet, számtalan dologban különböznek egymástól, ez azonban mégsem jelenti, hogy nem alkothatnak páratlanul jó párost. Ha összecsiszolódnak, remekül kiegészítik egymást. A lényeg, hogy ne állítsanak korlátokat a másik elé, és persze ne keressék nagyítóval a hibákat szívük választottjában. 

Oroszlán nővel

Az Oroszlán jegyű ember szeret mindig a társaság központjában lenni. Rendkívül büszke és hiú, ezért hódolókat gyűjt maga köré. Imád flörtölni és új kalandokba kezdeni. A kritikát nem szereti, de hízelgéssel levehető a lábáról. Társával csak addig marad, ameddig megbecsülést és csodálatot kap tőle. Mindkettő kitartó és öntudatos, habár a Bika nehezen tűri a számára különös helyzetet, ha nem veszti el az ésszerű gondolkozását, akkor mindig irányító marad, még akkor is, ha az Oroszlán ezt nem veszi észre. Kompromisszumok árán, de az élet szeretete és főleg élvezete köti össze őket.

Mérleg nővel

Mindkettőjükre erősen hat a Vénusz bolygó, így egyáltalán nem ritka, hogy első látásra egymásba szeretnek. Ez persze még nem jelenti azt, hogy innentől fogva boldogan élnek, míg meg nem halnak. Számukra is tartogat kihívásokat a közös jövő építgetése, az ígéretes kezdés viszont mindenképpen örömteli. A romantikus együttlétek, a gyertyafényes vacsorák, a különleges ízélmények és a szerelmes összebújások igazán felejthetetlenné teszik a kezdeti időszakot. A Bika birtoklási vágya, túlzott ragaszkodása, a féltékenysége egy idő után idegesítheti a harmóniára és békére vágyó Mérleget, ám a mindkettőjükre jellemző empátia és türelem átlendítheti őket a holtpontokon. 

Nyilas nővel

A kissé lassúnak tűnhet a folyton izgő-mozgó Nyilas szemében, mégis könnyen megeshet, hogy épp ez a különbség lesz az, ami megfogja őket a másikban. Valójában érdemes engedniük a csábításnak, kapcsolatuk ugyanis olajozottan működhet. Buktatók persze az ő esetükben is akadnak, de a hétköznapok épp ezektől lesznek mozgalmasak. A Bika nehezen tér le a kitaposott ösvényekről, sokat töpreng egy-egy döntéshelyzeten, a Nyilas örömmel ugrik fejest az ismeretlenbe, és gyorsan dönt. A Mindkettőjüknek remek a humora, ami – némi alkalmazkodással és kompromisszumkészséggel kiegészítve – a legnagyobb pácból is kihúzhatja őket.

forrás

A bika férfi jellemzése, meghódítása, nőideálja 1

Havi egyszer exkluzív tartalmat küldünk, kizárólag emailben, ami ingyenes könyveket, meditációkat, videókat, egyedi csillagjegy elemzéseket, és még egyéb érdekes dolgokat foglal magába.

Felkapott bejegyzés:

Legutóbbi bejegyzések:

Close Menu