Lehet, hogy babonásak vagyunk, de hiszünk abban, hogy bizonyos tárgyak igenis negatív energiát árasztanak és szerencsétlenséget hoznak. És mi mindent megteszünk azért, hogy a lakásunk minél pozitívabb tér legyen. Persze lehet, hogy nincs hatással az életünkre, de nem szeretnénk megkockáztatni.

Óra, ami nem jár

A feng shui is azt mondja, hogy semmilyen törött vagy nem működő tárgyat ne tartsunk a lakásban. Annál azonban nincs rosszabb, mint amikor az óra, amiről azt hitted, hogy már megállt, hirtelen megszólal vagy elindul.

 

Régi naptár

A régi naptárak, de még azok is, amik egy korábbi hónapon állnak, szerencsétlenséget hoznak. Mivel állandóan a múltra emlékeztetnek minket, ahelyett, hogy betöltenék eredeti funkciójukat (hogy a jövőbeli eseményekről értesítsenek), ezért kifejezetten negatív energiát árasztanak.

Szúrós növények

Igen, rátok gondolunk elsősorban kaktuszok… Minden szúrós növény (a rózsa kivételével) negatív energiát áraszt, és bevonzza a szerencsétlenséget a feng shui szerint.

Nyikorgó hintaszék

Az írek szerint a hintaszék szinte vonzza a sötét erőket, hogy beleüljenek. Ennél már csak két rosszabb dolog van: ha a szék mozgás közben nyikorog is, vagy ha anélkül is megmozdul, hogy hozzáértél volna.

 

+1: Zöld falak

Hiába a lombzöld az idei év trendszíne, a zöldre festett falak állítólag szerencsétlenséget hoznak a házra. Ez a gondolat egészen az 1700-as évekre vezethető vissza: egy svéd vegyész arzént használt zöld tapéták és kárpitok elkészítésére, amivel rengeteg embert akaratlanul is megmérgezett.

forrás

Oldalunk sajnálatos módon hamarosan véget ér. Hogyha továbbra is szeretnél értesülni friss híreinkről, kövess minket az új házi praktikákkal foglalkozó pinterest oldalunkon! :)

Havi egyszer exkluzív tartalmat küldünk, kizárólag emailben, ami ingyenes könyveket, meditációkat, videókat, egyedi csillagjegy elemzéseket, és még egyéb érdekes dolgokat foglal magába.

Felkapott bejegyzés:

Legutóbbi bejegyzések:

Close Menu