Vidám kalandozó, magányos utazó, esetleg a szabadság vándora vagy inkább? Ez a teszt elárulja! 1

Hunyd le a szemed, és gondolj arra, hogy egy nyitott boltív alatt állsz. 
Bőrödet simogatja a csendes szél, arcodat a nap melegíti. Ha képzeletben sikerült a napi rutinból elrepülnöd, egy általad kívánt helyre érkeztél.

A boltívben állsz. Ha most kinyitod a szemed, melyik táj tárul a szemed elé? Mi az, amit látni szeretnél magad körül?

Ha előtted a végtelen óceán vize fodrozódik, Te a szabadság vándora vagy, aki tágas tér után vágyódik. Végtelen lehetőségeket látsz magad előtt, a bezártságtól, nyomástól messzire menekülsz. Élvezni akarod az életet, lázadni, szabadon szárnyalni amíg lehet.

Előtted egy csendes erdei út kanyarog, mert Te vagy a társ nélküli utas. Szeretsz egyedül lenni, egyedül utazni. Élvezed, hogy elmélázhatsz, eljátszhatsz a gondolataiddal, problémamegoldásokon agyalhatsz, és nem zavar senki. Nem veted meg a többiek társaságát, de inkább csendes megfigyelőként veszel részt a társaságban. A meglátásaid tökéletesek, eredeti és éles látó személyiségedet kedvelik a többiek, ha végül közel engeded őket magadhoz.

Ha a szemeid kinyitása után előtted egy csodás, őszi táj képe lebeg, Te vagy a vidám kalandozó. Vidám, sokszínű ember vagy. Szereted, hogy a világ szivárványszínekben tündököl körülötted, szereted élvezni az életet. Nem akarsz csak úgy végigcsörtetni rajta, minden percét kalandként fogod fel. Kíváncsi ember vagy. Szeretsz kérdezni, és minden választ meg is hallgatsz, mert őszintén érdekel. Észért sem kell a szomszédba menned, okos vagy, éles látó, a válaszokból sok mindent kiolvasol, olyat is, amire mások nem figyelnének.

Kinyitva a szemed te egy alkonyba boruló titokzatos utcaképet látsz, mert Te a kalandokat kergető vagy. Szereted az ismeretlent. Vonz az ismeretlen. Minél kiszámíthatatlanabb, rejtélyesebb a jövő, neked annál jobb. Kiélvezed minden ízét. Kissé hanyag vagy és fittyet hánysz a szabályokra, de neked így jó. Ha a dolgok túl sablonossá, egyhangúvá vállnak, veszed a nyúlcipőt. 

Hangulatos tóparti ösvény van előtted, mikor kinyitod a szemed, mert Te vagy a harmóniában utazó. Szereted ha nyugalom és béke van körülötted, ha nem nagyon zavarnak. A könnyű, kiszámítható dolgokat részesíted előnyben. Azt vallod, minek keresni a bonyodalmakat, abból van az életben bőven keresés nélkül is. Következetes vagy, és megbízható, az emberek ezt felismerik, és sokan ezért vonzódnak hozzád, keresik a társaságod.

Csodaszép, havas tájon szikrázik a hó, mikor kinyitod a szemed, akkor elmondhatom, hogy Te a magányos utazó vagy. Élvezed és értékeled a magányt az életed minden pillanatában, minden szakaszában. Keresed a dolgok valódi jelentését, mélyebb értelmét. Elszánt vagy és megingathatatlan. Irtózol a tömegtől, de egyes emberek társaságát szívesen fogadod, ők lehetnek akár alkalmi ismerősök, akár idegenek is, ha van bennük valami, ha a mélyben meglátsz bennük bármit, ami felkelti az érdeklődésed.

Melyik tájra repültél gondolatban? 

Forrás: kissemese

Havi egyszer exkluzív tartalmat küldünk, kizárólag emailben, ami ingyenes könyveket, meditációkat, videókat, egyedi csillagjegy elemzéseket, és még egyéb érdekes dolgokat foglal magába.

Felkapott bejegyzés:

Legutóbbi bejegyzések:

Close Menu