Gyakran a vízkő okozza a legmakacsabb lerakódást, számos csodaszer létezik, de hosszútávú megoldást egyik sem jelent a problémára. Szinte véletlenül találtunk rá az egyik leghatékonyabb módszerre.

A citromsav lesz a besárgult wc-vel szemben a fegyverünk, amely nagyon olcsón, a lehető leghatékonyabban távolítja el a vízkő és baktérium lerakódásokat. Egy picit dörgöljük át a WC-kefével a felületet, majd szórjunk rá még egy kevés citromsavat. Ezután csukjuk le a fedőt, és hagyjuk állni egy órán keresztül. Amikor felnyitjuk a WC-fedőt, és leöblítjük vízzel, minden bizonnyal nem fogunk ráismerni a koszosnak hitt példányra.

Egy másik ugyanilyen hatékony módja a wc hófehérré varázsolásának az, ha fél liter ecetet öntünk a csészébe, alaposan belocsoljuk vele mindenhol, majd 1 órára lezárjuk a wc ülőkét. Egy óra elteltével öblítsük le és keféljük át.Ugyanígy járjunk el a szódabikarbóna és citromlé kombinációjával is! Fél bögre szódabikarbónát fél bögre citromlével keverjünk össze, majd keféljük át vele a wc belsejét. 20-30 percig hagyjuk állni, majd öblítsük le.

Mindhárom megoldás nagyon egyszerű, olcsó és nem tartalmaz semmilyen káros anyagot, amely érintkezhetne bőrrel.

tudasfaja

Havi egyszer exkluzív tartalmat küldünk, kizárólag emailben, ami ingyenes könyveket, meditációkat, videókat, egyedi csillagjegy elemzéseket, és még egyéb érdekes dolgokat foglal magába.

Felkapott bejegyzés:

Legutóbbi bejegyzések:

Close Menu