Válassz Egy Mandalát! Tudd Meg Mi Vár Rád a Közeljövőben... 1

Válassz egy mandala levelet, s a levél pontosan megmutatja mi vár rád…

Az 1. mandalát választottad: 
Érzékeny, gyengéd lélek vagy, olyan ember, akit nem hagy hidegen mások sorsa, lelke. Szeretsz szeretni, szeretsz adni. Mindig segítesz: nem viszonzásért, egyszerűen azért, mert ilyen vagy, ilyen a természeted. 
A barátság és bizalom sokat jelent számodra, az igaz barátaidhoz a végletekig hűséges is vagy. 
Jobban kell vigyáznod arra, hogy fenntartsd az egyensúlyt. Túl sokat adsz, nem vigyázol magadra, s ebből hosszú távon bajod származhat. Jó adni másoknak, de tarts korlátokat, s akkor csodák várnak rád.

A 2. mandalát választottad:
Szorgalmas ember vagy, aki szervezetten, roppant hatékonyan és kitartóan dolgozik és éli mindennapjait. Keményen megküzdesz mind az érzelmi, mind az anyagi biztonságodért, azért, hogy az álmaid valóra váljanak. Nem nézed, mi az ára…Nem az a fajta ember vagy, aki bármilyen tervétől elállna, mindig véghezviszed, amit kigondolsz. Sokszor túl sok dolgot is vállalsz, többet, mint ami egészséges. Arra kell vigyáznod, hogy ne vállald túl magad. Csak akkora terhet vegyél a válladra, amennyit el is bírsz. A munka és a feladataid mellett a családodra, szeretteidre is időt kell szakítanod.
Ha mindezt megteszed, igazi sikereket hoz a jövő számodra, életminőséged sokat javul. Törd meg a napi rutinodat, akár csak néhány pillanatra, és engedd meg magadnak, hogy a szíved öröm töltse meg. Meglátod, csodás pillanatok várnak rád, új lehetőségekkel.

A 3. mandalát választottad:
Optimista és roppant kreatív vagy. Pozitívan, lelkesen állsz hozzá az élethez, az új dolgokhoz. Egy kicsit talán túl impulzív is vagy, sokszor első benyomás hatására, hirtelen cselekszel.
A feladataidat hatalmas lelkesedéssel kezded, időt és energiát nem sajnálsz, ám a lelkesedésed csak addig a pillanatig tart, amíg a munka nem fullad monotonitásba. Mert ha így történik, elillan a lelkesedésed, megszűnik a kreativitásod. 
Nyilván az optimizmusodnak köszönhető, de szeretsz költeni, előfordul, hogy túl is költekezel. Ne feledd, néha nem árt kicsit takarékoskodni.
Te tudod, hogy kemény munkával és kitartással nagy eredményeket lehet elérni. Neked mindehhez csak egy kicsit megfontoltabbnak kell lenned, s meglátod minden célodat eléred, minden vágyad megvalósul. Ezen az úton indulhatsz el most. Csak rajtad múlik.

Kívánok neked csodás, szép napokat, sok sikert!

Ha tetszett a poszt, kérlek oszd meg másokkal is!

forrás: kissemese

Havi egyszer exkluzív tartalmat küldünk, kizárólag emailben, ami ingyenes könyveket, meditációkat, videókat, egyedi csillagjegy elemzéseket, és még egyéb érdekes dolgokat foglal magába.

Felkapott bejegyzés:

Legutóbbi bejegyzések:

Close Menu