Válassz egy mágikus totemet a 3 közül, spirituális üzenetet hordoz számodra! 1

Válassz egy mágikus totemoszlopot a fentiek közül, és fogadd el a hozzá kapcsolódó spirituális üzenetet!

1. TOTEM

 
A totem azt üzeni, hogy minden, amire szükséged van, már megtörtént, és most már nyugodtan ülhetsz és élvezheted a munkád gyümölcseit. 
A világegyetem meg akarja köszönni, hogy az vagy, aki vagy. Igazi lelki tanító, aki sokakat vezetett már, sokakat terelt helyes irányba tanácsaival, és most itt a te időd, hogy megkapd ajándékod. 
Természetesen ez az ajándék nem materiális, sokkal jobb. Ez a tudás ajándéka!
 
Megkapod ezt az ajándékot, hogy el ne feledd, hogy az élet szép, és, hogy az ember mindig nőhet, tanulhat és szerethet. Semmi sem tisztán jó és rossz, helyes vagy helytelen. 
Eddig keményen dolgoztál, most itt az ideje pihenni.

2. TOTEM

Elzárkóztál. Talán te magad sem vetted észre, mennyire. Ha kapcsolatba szeretnél lépni másokkal, kapcsolódj először önmagadhoz és a természethez. Nem vagy egyedül, te is a világegyetem nagyszerű része vagy. Emlékezz rá, hogy a világegyetem minden dolgot – növényt, állatot, embert egy nagyobb erővel köt össze.
Távolítsd el a maszkot, amelyet hordasz, és engedd meg magadnak, hogy láss. Fedezd fel a környezetedet. Ha problémáid vannak a kapcsolatodban vagy a munkahelyen a kollégákkal, akkor valószínűleg csak annyi a dolgod, hogy kicsit többet beszélgetsz velük. Próbáld a dolgokat a többiek szemével is nézni. Ez a totem üzenete számodra.

3. TOTEM


Keményen dolgoztál, most itt az ideje, hogy pihenj, játssz és lazíts! Csinálj valamit spontán vagy élj át egy kalandot esetleg tervezz külföldi utazást.
Jutalmazd meg a testedet kényeztetéssel, jutalmazd meg az elméd néhány szórakoztató stimulációval és jutalmazd meg a szíved barátaiddal és családoddal.
Gyakran elfelejtjük a mosoly és a nevetés erejét. Függetlenül attól, hogy milyen helyzetben vagy, ne feledd, hogy amit kapsz, add is tovább!

forrás

Havi egyszer exkluzív tartalmat küldünk, kizárólag emailben, ami ingyenes könyveket, meditációkat, videókat, egyedi csillagjegy elemzéseket, és még egyéb érdekes dolgokat foglal magába.

Felkapott bejegyzés:

Legutóbbi bejegyzések:

Close Menu