Válassz Egy Kártyát - Fogadd Meg a Tanácsot Amire Most a Legnagyobb Szükséged Van! 1

Ahhoz, hogy a bennünk feszülő energiákat jól használjuk, elérjük, amit akarunk, amit célul kitűztünk, nem árt egy kis útmutatás.

Válassz hát a fenti 3 kártya közül, és olvasd el a hozzá tartozó tanácsot. Megtudhatod, mit kell tenned azért, hogy elérd amit akarsz.

1. A pálcák (wands)

A változások szó szerint kopognak az ajtón! Ne félj tőlük, mindenképpen jó irányba fordítják az életed, még akkor is, ha eleinte megkérdőjelezed a lépések helyességét. Ne hagyd, hogy a félelem visszatartson, bátran cselekedj!
Tudom, olyan ember vagy, aki hajlandó mindent alárendelni mások kedvének, de néha érdemes magadra gondolnod. Ideje lenne észrevenned, több vagy, több van benned, mint azt magadról gondolnád.
Higgy végre magadban, ez a kártya legfontosabb tanácsa számodra!

2. Kardok (swords)

Ez a kártya önmagáért beszél! Ügyelj a társadra. Ha van rá mód, töltsetek több időt együtt, inspiráljátok, bátorítsátok egymást. Együtt vagytok legyőzhetetlenek, így kaphattok meg mindent, amit csak akartok.
Az egyedülállóknak a jövő nagy meglepetést tartogat. Vigyázat, kihagyni vétek lenne, még akkor is, ha elsőre furcsának tűnik!
Akár társsal élsz, akár egyedülálló vagy a közeljövőben sok emberrel találkozol majd. Egyesekkel kockázatos kapcsolatba kerülni, mások igazi barátokká válhatnak.
Érkezik egy különleges ember is, vele mindenképp meg kell ismerkedned, ez a kártya legfontosabb üzenete számodra!

3. Érmék lovagja (coins)

Fontos döntést kell hoznod, és bármennyire halogattad eddig, most már ideje megtenni, mert nincs sok időd rá. Eljött a cselekvés ideje, rengeteg dolgod van, s mindet meg kéne oldanod. Ez nyilván nem egyszerű. A feladat megkönnyítése érdekében elsőre válassz egy olyan tennivalót a sok közül, amit már jó ideje mérlegelsz. Kezd azzal a sort, nem bánod meg.
Ne hallgass más emberek véleményére! Hallgasd meg a belső hangod, megmondja a megfelelő választ.
A te ösztönöd nagyon érzékeny, soha nem hibázik. Csak gyakrabban kell hallgatnod rá, ez a kártya legfontosabb üzenete számodra!

forrás: gumicukor

Havi egyszer exkluzív tartalmat küldünk, kizárólag emailben, ami ingyenes könyveket, meditációkat, videókat, egyedi csillagjegy elemzéseket, és még egyéb érdekes dolgokat foglal magába.

Felkapott bejegyzés:

Legutóbbi bejegyzések:

Close Menu