Válassz egy gombot, hogy megváltoztathasd az életed - önismereti teszt 1

Ma egy olyan tesztet mutatunk nektek, amellyel a szemeiteket és tudatalattitokat tehetitek próbára. A fenti ábrán, hat színt láthattok, a tudományos megállapítás szerint egy bizonyos szín kiválasztása az adott lelkiállapotunkról árulkodik.

Ha valaki azt mondaná neked, hogy az ábrán látható gombok közül az egyik gomb jó irányba változtatná meg az életedet, akkor te melyiket nyomnád meg?

1. Piros gomb

Ha ezt a színt választottad, akkor te egy kitartó ember vagy, sokat tudsz adni a világnak, meg tudod mutatni azt, hogy mire vagy képes. Minden helyzetben, legyen szó munkáról vagy tanulásról nagy elvárásaid vannak.

A magánéletben mindent megteszel azért, hogy ideális partnerré válj, mindegy milyen feladatot kapsz az élettől, te mindenben a legjobb akarsz lenni.

2. Zöld gomb

Sokan azt gondolják, hogy szabadságra vágysz, de te egy olyan ember vagy aki a nyugodt életre vágyik a közeli hozzátartozók társaságában. Néha váratlan helyzetekbe kerülsz, de mindig a biztonságra és a kényelemre törekszel. Próbálj meg néha bátrabb lenni.

3. Narancssárga gomb

A narancssárga szín az önbizalom és a nagy ambíció jelképe, de ezzel együtt te nem törekszek nagy megvalósításokra, a mindennapi kisebb örömök sokkal többet jelentenek a számodra.

Tudod azt, hogy minden hosszú út, kisebb lépésekből tevődik össze, ez motivál téged, hogy előre menj. Minden nap elvégzel kisebb feladatokat, amelyek az adott célod felé vezetnek.

4. Lila gomb

Ez a szín arról árulkodik, hogy sokáig magadba zárkóztál, nagyon érzékeny vagy, de végre megértetted, hogy ne szánj túl sok időt arra, hogy másokat elítélj. Kezdj el magadra vigyázni és becsüld jobban magad.

Fel vagy készülve az élet nehézségeire, nem érdekel, hogy mit mondanak mások. Használd arra az energiádat, hogy a célod felé haladj.

5. Kék gomb

A kék szín a harmóniát és a türelmet szimbolizálja, ha ezt a gombot választottad, akkor ez a két dolog a legfontosabb a számodra. Megtaláltad magaddal és a körülötted lévőkkel a belső egyensúlyt, minden erődet arra használod, hogy ezt meg is tartsd bármilyen megpróbáltatásokat is hoz az élet. Ha te nem is így gondolod, a te életed egy példa lehet más emberek számára.

6. Szürke gomb

Ez a szín arról árulkodik, hogy ebben a pillanatban elfáradtál a sok idegeskedéstől és pihenésre vágysz. Valószínű, hogy egy esemény vagy egy személy miatt csapdába estél vagy az is lehet, hogy elhatároztad azt, hogy itt az ideje annak, hogy változtass az életeden. Minden esetre azt érzed, hogy racionálisan kell gondolkodnod azért, hogy rendbe tedd az életed és megtervezd a nyugodt jövőd.

forrás: bidista

Havi egyszer exkluzív tartalmat küldünk, kizárólag emailben, ami ingyenes könyveket, meditációkat, videókat, egyedi csillagjegy elemzéseket, és még egyéb érdekes dolgokat foglal magába.

Felkapott bejegyzés:

Legutóbbi bejegyzések:

Close Menu