Válassz 1 Tarot Kártyát, Fogadd a Személyes Tanácsát! 1

Most kapsz egy tanácsot, csak válassz a fenti mágikus kártyák közül.

1.A jó mágus
A változás bizony már kopogtat az ajtón. Nem kell tartani tőle, mert csak jót hoz, még akkor is, ha elsőre ijesztőnek tűnik. Ne hagyd, hogy a félelem megbénítson, cselekedj bátran. Te az a személy vagy, aki hajlamos feláldozni mindent másokért, de néha nem ártana, ha magaddal is többet foglalkoznál.

2.A Föld harmóniája
Meg kell hoznod végre egy fontos döntést, amit már régóta halogatsz. Mivel nagyon sokoldalú ember vagy, számodra nehéz több lehetőség közül választani. A tanács számodra az, hogy ne másokra, önmagadra hallgass. Hallgass a szívedre, az mondja majd meg neked a helyes választ. Többször kellene odafigyelned a belső hangra.

3.A két kehely
Ez a kártya önmagáért beszél. Ha párban élsz, figyelj jobban a társadra. Töltsetek együtt több időt, inspiráljátok egymást, mert együtt vagytok nagyon erősek, akik legyőznek minden akadályt.
Ha pedig még nem találtad meg a párod, nézz körül alaposan, nagy meglepetés vár rád. Most az utadat keresztezi néhány olyan ember, akikkel találkoznod kell.

Ha tetszett a poszt, oszd meg kérlek, hogy más is megkaphassa a maga tanácsát.

forrás: kissemese

Havi egyszer exkluzív tartalmat küldünk, kizárólag emailben, ami ingyenes könyveket, meditációkat, videókat, egyedi csillagjegy elemzéseket, és még egyéb érdekes dolgokat foglal magába.

Felkapott bejegyzés:

Legutóbbi bejegyzések:

Close Menu