Üzeneted érkezett az angyaloktól, kíváncsi vagy rá? 1

Íme négy égi szimbólum, amelyek mindegyikét meghatározott célokra használják. 
Nézd meg őket óvatosan, és válaszd ki azt, amelyik a legjobban tetszett.

1. A csengő

A csengőt választottad. Angyali szimbólumként ez azt jelenti, hogy ébredsz. A harang hangja tisztítja a stagnáló energiát, és felgyorsítja az új lehetőségek, emberek, érdekek, ötletek és jó egészség megjelenését. Ez olyan, mint a személyes tisztítás! 

2. A korona

A koronát választottad. Az angyal a fejére emeli a koronát gratulációként. Talán elég bölcs volt ahhoz, hogy megáldjon a problémáid ellenére. Ha a koronát választottad most, netán álmodsz egy koronáról, nagyon örülhetsz. Ez ugyanis azt jelenti, hogy egy lenyűgöző spirituális fejlődésen mész keresztül, ami hasznodra válik majd.

3. A hárfa

A hárfát választottad. A hárfa zenéje nyugtató, gyógyító hatású. Angyali szimbólumként ez azt jelenti, hogy a béke, az elfogadás és a boldogság közeledik. Ha egy kicsit szomorú vagy csalódott vagy, az angyalod elszívja ezt tőled, hogy tudj pihenni és élvezd a következő időszakot az életedben.

4. A kard

A kardot választottad. Ez a Mihály arkangyal, a harcos angyal szimbóluma. Mivel ezt a szimbólumot választottad, ez azt jelenti, hogy tudatosan (vagy tudat alatt) az arkangyalt hívtad segíteni. Tudd meg, hogy meghallja, még akkor is, ha kétségei vannak abban, hiszel-e egyáltalán az angyalokban. Segít megszabadítani a démonjaidtól (egészségtelen szokások, félelem, negativitás és önsajnálat), ne félj.

forrás

Oldalunk sajnálatos módon hamarosan véget ér. Hogyha továbbra is szeretnél értesülni friss híreinkről, kövess minket az új pinterest oldalunkon! :)

Havi egyszer exkluzív tartalmat küldünk, kizárólag emailben, ami ingyenes könyveket, meditációkat, videókat, egyedi csillagjegy elemzéseket, és még egyéb érdekes dolgokat foglal magába.

Felkapott bejegyzés:

Legutóbbi bejegyzések:

Close Menu