Ütős pszichológiai teszt 1

Ez az izgalmas teszt megmutatja, ki is vagy valójában. Rávilágít személyiségedre, mindössze annyi a teendőd, hogy vetsz egy pillantást a képre, melyet mutatunk, és megjegyzed, mi volt, amit először észrevettél rajta.

Száj

Ha először egy száj tűnt fel neked a rajzon, akkor visszahúzódó, olykor csendes ember vagy. Szereted, ha a dolgok körülötted átláthatók és tiszták, nem rajongsz a bonyodalmakért. Ennek ellenére igencsak rugalmas vagy, új helyzetekhez is könnyedén tudsz alkalmazkodni. Jók a megérzéseid, néha mégis naiv vagy, az őszinteségben pedig fontos értéket látsz. Erős vagy, stabilan állsz a lábadon, szinte minden problémával, amit eléd hoz az élet, gond nélkül és önállóan tudsz megküzdeni.

Fák

Ha a fák tűntek fel neked először, akkor extrovertált ember vagy, aki szereti a társaságot, szeret és könnyedén tud a középpontban lenni, nyitott és emberkedvelő. Udvarias vagy, önálló, nem könnyen befolyásolnak mások, ugyanakkor sokat adsz arra, mit gondol rólad a környezeted. Nehezen épül ki benned a bizalom, leginkább csak néhány igazán közeli barát és családtag az, aki valóban jól ismer téged. Erős és különleges vagy, szükség esetén pedig rendkívül ügyesen tudod palástolni az érzelmeidet.

Gyökerek

A fák szétágazó és hosszú gyökerei voltak a legfeltűnőbbek számodra? Akkor egy kedves, főleg saját gondolataiban elmerülő személy vagy. Tudod, mikor hibázol, be is ismered, ha valamit vétesz, jól fogadod az építő kritikát, hiszen szeretnél fejlődni. Bölcs vagy és fegyelmezett, így szinte kivétel nélkül eléred a célokat, melyeket kitűztél magad elé. Fontosak neked a morális értékek, nagyon fegyelmezett, egyben pedig meglehetősen független ember vagy.

forrás: ripost.hu

Oldalunk sajnálatos módon hamarosan véget ér. Hogyha továbbra is szeretnél értesülni friss híreinkről, kövess minket az új házi praktikákkal foglalkozó pinterest oldalunkon! :)

Havi egyszer exkluzív tartalmat küldünk, kizárólag emailben, ami ingyenes könyveket, meditációkat, videókat, egyedi csillagjegy elemzéseket, és még egyéb érdekes dolgokat foglal magába.

Felkapott bejegyzés:

Legutóbbi bejegyzések:

Close Menu