Az ízületek és a csontok általában tönkremennek, ahogy öregszel, de ne aggódj. Van valami, amit tehetsz, hogy leállítsd ezt a folyamatot.

Ha fájdalmat érzel a ízületekben / csontokban, akkor valószínűleg az egyik legrosszabb rémálmod válik valóra. Vannak, akik nem tudnak járni, vagy ülni sem. A térdre hárul a 80% -a teljes testsúlynak, így ezek egészsége létfontosságú a mozgás szempontjából.

A helytelen testtartás, elhízás a vezető okai fájó ízületeknek.

Ez a természetes orvosság megoldja a problémát, és visszahozza a vitalitást.

A megelőzés mindig a legjobb orvosság. Gyorsan cselekedj, és ne hagyd, hogy a kezdeti tünetek valami komollyá alakuljanak. Próbáld ki ez a gyógyszert, és nézd, hogy a fájdalom teljesen eltűnik.

Csonterősítő orvosság

Hozzávalók:

  • 2 evőkanál. Cayenne-i bors
  • ½ csésze meleg olívaolaj vagy 1 csésze almaecet
  • gyömbér (1 cm-es darab lereszelve)

Készítése:

Keverjük össze a hozzávalókat jól. Amíg egy pasztaszerűséget kapunk.

Alkalmazás:

Használjuk a pasztát a fájdalom enyhítésére. Alkalmazzuk, hogy az érintett területen, és hagyjuk hatni 20 percig vagy tovább.

Egészségügyi hatások

A Kapszaicin a cayenne borsban enyhíti a fájdalmat. Ez egy csodálatos fájdalomcsillapító, amely felmelegíti a testet, és enyhíti a kellemetlen érzést vagy fájdalmat.

Az inak és ínszalagok sokkal erősebbek lesz, és a fájdalom eltűnik örökre.

forrás: szupertanácsok

Havi egyszer exkluzív tartalmat küldünk, kizárólag emailben, ami ingyenes könyveket, meditációkat, videókat, egyedi csillagjegy elemzéseket, és még egyéb érdekes dolgokat foglal magába.

Felkapott bejegyzés:

Legutóbbi bejegyzések:

Close Menu