Nézd meg alaposan a képet -te melyik állatot fedezed fel először rajta?

Tudd meg mennyit változtál egy év alatt 1

Bagoly
Sokkal okosabb és tapasztaltabb lettél, már nem olyan vagy mint amilyen voltál. Már megérted azt is, hogy nem minden dolog embertől függő megtanultad, hogyan kamatoztasd a lehetőségeidet.

Medve
Most sokkal magabiztosabbnak érzed magad mint bármikor, erősebb lettél. Most mindent véghezviszel amibe belekezdesz, általában győztes vagy. Megérted, hogy sokkal többet tudsz mint azelőtt, sok tapasztalatot gyűjtöttél különböző foglalkozásokban.

Mókus
Praktikusabb lettél, megtanultad, hogyan tartalékolj a nehezebb napokra. Azt is megtanultad, hogyan használd a varázsod és sokkal jobban kommunikálsz. Most már nem igazán befolyásol téged a más véleménye, sokkal jobban koncentrálsz a saját életedre.

Farkas
Elkezdtél jobban vigyázni magadra, a saját biztonságodra és a saját kényelmedre, kevésbé bízol meg az emberekben. Kemény módszereket használsz a problémák megoldására, a magány már nem ijeszt meg.

Róka
Megtanultad olyannak szeretni magad amilyen vagy, most már sokkal jobban gondolkodsz és jobban felméred a dolgokat. Megfontoltabb és óvatosabb lettél, megvannak a saját elképzeléseid és a saját szabályaid.

forrás: motivalunk.hu

Havi egyszer exkluzív tartalmat küldünk, kizárólag emailben, ami ingyenes könyveket, meditációkat, videókat, egyedi csillagjegy elemzéseket, és még egyéb érdekes dolgokat foglal magába.

Felkapott bejegyzés:

Legutóbbi bejegyzések:

Close Menu