A mellékveséknek hatalmas jelentősége van az egész testre nézve, ezek a belső elválasztású mirigyek a vesék felső részén találhatók.

Ezek a mirigyek hatással lehetnek az egészségre, az alvásra, a körmökre és a hajra.

A mellékvesék több hormont termelnek, mint a szteroidok és az adrenalin. Ezek a hormonok erősítik az immunitást, javítják az anyagcserét, és a vérnyomást szabályozzák. Ezek a hormonok segítik a szervezetet a stressz kezelésében.

Az alábbi természetes házi recept segít támogatni  a mellékvese funkciókat, és így kell elkészíteni:

Hozzávalók:

  • brazil dió
  • Szárított petrezselyemzöld
  • Tiszta bioméz
  • Őrölt gyömbér
  • Mazsola

Előállítása:

 

Keverjük össze alaposan a szárított petrezselymet és a brazil diót turmixgépben, majd hozzáadjuk a mézet, a mazsolát, és a gyömbért. Keverjük amíg nem kapunk egy homogén keveréket.

Használata:

Fogyassz két evőkanállal ebből a házi, természetes mellékvese orvosságból kora reggel, reggeli előtt éhgyomorra.

Ezt a dózist kétszer vagy háromszor kell bevenni egy héten. Ezáltal kap a mellékvese egy lökést, és hamarosan látni és érezni fogod változásokat a szervezetben.

Az alvás minőségét javítja, a haj, köröm egészséges és természetes fényű lesz, mindenki látni fogja a különbséget, el fogják kérni ezt a receptet.

szupertanácsok

Havi egyszer exkluzív tartalmat küldünk, kizárólag emailben, ami ingyenes könyveket, meditációkat, videókat, egyedi csillagjegy elemzéseket, és még egyéb érdekes dolgokat foglal magába.

Felkapott bejegyzés:

Legutóbbi bejegyzések:

Close Menu