Ha tudnád, miket raknak a hamburgerbe, soha nem ennél belőle. Most néhány rendkívül káros adalékanyagról lesz szó, amelyről mélyen hallgat a McDonald’s!

szilikonolaj

A hamburgerhez adják hozzá, a csirkefalatokban nincs. Ezt az anyagot gyakran használják a kontaktlencsék és az orvosi műanyag termékek gyártásához.

ammónium-szulfát

Ez segít abban, hogy nagy mennyiségű zsemletésztát tudjanak dagasztani egyszerre. Nem feltétlenül az ideális hozzávaló vacsorára, ugye?

Cisztein-L

A gyorséttermek jó ízű pékárujába teszik az adalékanyagot, a cisztein-L-t. Ez az aminosav leggyakrabban megtalálható az emberi hajban és a kacsa tollában. Annyira nem étvágygerjesztő.

TBHQ

A TBHQ veszélyes lehet az egészségre, sőt nagy mennyiségben halálos. 18 McDonald’s ételben találtak belőle.

Vényköteles gyógyszerek

A csirkéknek adják a hormonokat, antibiotikumokat, sőt antidepresszánsokat is, hogy jobban nőjenek, ellenállóbbak legyenek a tenyésztés során.

KÁRMINSAV

Ezzel színezik a marhahúst, hogy szép vöröses legyen.

Cellulóz

Fából vonják ki, és szinte mindenbe belerakják a gyorséttermekben.

Szilícium-dioxid

Ipari homok. Egy érdekes szer, arra használják, hogy a csomósodást megakadályozzák.

Ezek a vegyületek és vegyszerek nagyon hasznosak lehetnek más helyzetekben. Azonban ez még nem teszi őket elfogadhatóvá emberi fogyasztásra szánt élelmiszerekben.

szupertanácsok

Havi egyszer exkluzív tartalmat küldünk, kizárólag emailben, ami ingyenes könyveket, meditációkat, videókat, egyedi csillagjegy elemzéseket, és még egyéb érdekes dolgokat foglal magába.

Felkapott bejegyzés:

Legutóbbi bejegyzések:

Close Menu