Teszt: Válassz 1 Kertet, Tudd Meg Milyen a Párkapcsolatod Valójában! 1

Válaszd ki azt a kertet, amelyikről a leginkább úgy érzed, hogy a kapcsolatodat ábrázolja. Ezután elmondjuk, miről is árulkodik a választásod.

1. Természetes és ösztönös

Ez a kert olyan buja és magától értetődő, akárcsak a párkapcsolat, melyben élsz. Tele van ragyogással, fénnyel, színekkel és élettel. Nincsenek határok és korlátok, minden úgy zajlik, hogy abban önmagad lehetsz. Jólesik elveszned ebben a romantikus lebegésben, azonban néha érdemes lesz majd szabályokat is keresned, hogy a megőrizd a szépségét és a virágok közé semmiképp se türemkedjen be a gyom.

2. Rendezett hűvösség

Ez a letisztult kert a mindennapokban egy ízléses és harmonikus otthont jelenthet – ha azonban úgy érzed, ez szimbolizálja leginkább a párkapcsolatodat, akkor érdemes lenne felszabadítanod magatokban újra azt a féktelenséget és játékosságot, amely teljesebbé teheti azt. Tiszteletben tartjátok egymást, komfortosan éltek, azonban kevés a kapcsolatotokban a melegség és meghittség. Ugye jólesne ezen változtatnod?!

3. Romantikus rózsalugas

Ez a lugas olyan, akár egy romantikus film díszlete. Színpompás, megvan benne a fény és az árnyék összjátéka, ahogyan egy párkapcsolatban is akadnak napos és borúsabb időszakok. Sikerült a romantikát olyan keretek közé szabnotok, mely egyszerre ad érzelmi felszabadultságot és biztonságos, stabil mozgásteret. Tudjátok, hogy merre haladtok és azt is, hogy mit kell gondoznotok a szépség megóvásáért.

4. Szép és szigorú

Szeretnéd jól érezni magad a kapcsolatban, de sajnos akadályokba ütközöl. A virágok mennyisége megmutatja, hogy lelked romantikára, harmóniára vágyik, sőt alkalmanként lehetőséged is van megélni azt. Azonban az éles sarkú kövek, a szigorú virágládák azt szimbolizálják, hogy gyakran úgy érzed, keretek közé szorulsz, néha veszélyesnek tartod a terepet és kiszolgáltatottnak érzed magad. Bontsátok le együtt a hegyes sarkokat! Szórjatok a hideg kavicsok helyére puha murvát vagy gyepet – ideje, hogy felfedezzétek egymás vadabb, ösztönösebb oldalát is.

5. Otthonos és ösztönös

Egyszerre van meg ebben a látványban a meleg, hívogató otthonosság, illetve a természetes szépség. Akárcsak a kapcsolatotokban. Nem hagyjátok gondozatlanul azt, ami miatt egymást választottátok, menedéket és szeretetet nyújtotok egymásnak, és legszívesebben egymás mellett teljesedtek ki.

6. Szabályozott harmónia

Pontosan tudjátok, hol vannak a másik határai, mi az, ami örömöt szerez a másiknak és mi az a magánterület, amit tiszteletben kell tartani. Megbecsülitek egymást, együtt dolgoztok azon, hogy működjön köztetek a szövetség, melyet kötöttetek. Ha megszabadultok az elvárások egy részétől és az ezzel járó kritikától (melyet a kertben az éles, hegyes levelű növények jelképeznek), akkor még meghittebb lehet a közös életetek!

ripost

Havi egyszer exkluzív tartalmat küldünk, kizárólag emailben, ami ingyenes könyveket, meditációkat, videókat, egyedi csillagjegy elemzéseket, és még egyéb érdekes dolgokat foglal magába.

Felkapott bejegyzés:

Legutóbbi bejegyzések:

Close Menu