Teszt: Válassz 1 Fát, Tudd Meg Mi Vár Rád Jövőre! 1

Válassz 1 fát az első 8 közül és tudd meg, mi vár rád jövőre!

1. Tölgyfa

Nagy valószínűséggel, azon emberek közé tartozol, akik hajlamosak félig tele látni azt a bizonyos poharat. Számodra az élet egy nagy kaland, tele váratlan dolgokkal. Az újévben, kellemes meglepetésekben lesz részed és készen állsz a változásokra is. Szenvedéllyel végzed a munkád, ezért kellemes meglepetésekben lesz részed általa.

2. Vörösfenyő

A szabadság az, ami téged meghatároz. Általában mások problémáinak a megoldása foglal le, ellentétben a tieddel. Az újévben, megjelenik az életedben egy olyan személy, akivel egy harmonikus és romantikus kapcsolatot alakítasz ki. És bár te egyedül sem szoktál unatkozni, kettesben még jobban fog telni az idő, mely által életed kalandokkal teli lesz.

3. Juhar

Bizonyosan, egy nagyon kiegyensúlyozott és gyakorlatias személyiség vagy. Nagyon nagy önbizalommal rendelkezel, és semmit nem halasztasz el. Bár általában erős személyiség vagy, nem szereted, ha mások rátapintanak a gyenge pontjaidra. Ezért, lehet, ha nehézségbe ütközik a másik nemmel való kapcsolat létrehozása számodra. Az újév jót hoz neked, hiszen találkozol valakivel, aki értékelni tudja a te jóságodat.

4. Mirtusz

Te egy magabiztos személyiség vagy. Az életedben mindent kézben tartasz, nem bízod magad a szerencsére. Semmit nem odázol el és elégedett vagy a jól végzett munkád eredményével. Melletted mindenki jól érzi magát. Az újév előléptetést hoz majd számodra, melyet teljes mértékben megérdemelsz.

5. Szilvafa

Nagy valószínűséggel, te egy békés természetű ember vagy. Szereted a barátaiddal tölteni az idődet, de ugyanakkor szeretsz egyedül is lenni. Néha kimondottan szükséged van a magányra, hogy rendezni tudjad gondolataidat. Hamarosan bekövetkezik egy olyan esemény, ahol találkozni fogsz egy olyan személlyel, aki előtt hamar megnyílik majd a lelked.

6. Hársfa

Te egy elemző és magabiztos személyiség vagy, akire támaszkodhatnak barátai. Mindig jóindulattal fordulsz embertársaid felé. Az újévben találkozol egy olyan személlyel, aki képes lesz megnyitni lelkedet, megint képes leszel mosolyogni, és a szerelem eltölti lelkedet.

7. Gesztenyefa

Mások szerint, te egy álmodozó és romantikus alkat vagy. Nem akarod komolyan venni a hétköznapokat. A megérzéseid eddig soha nem hagytak cserben. 2018-ban találkozni fogsz azzal a személlyel, aki téged boldoggá tud tenni. Őneki is lesznek álmai, de nem fog téged soha, semmiben gátolni.

8. Fűzfa

Olyan személyiség vagy, aki szeret kockáztatni és részt venni kalandos dolgokban. Meguntad a napi rutint, ezért valami érdekesebbre vágysz. Életed jó irányba vesz majd fordulatot és minden esély meglesz számodra, hogy vezetővé válhass. A hírnév csak egy karnyújtásnyira van tőled!

forrás: filantropikum

Havi egyszer exkluzív tartalmat küldünk, kizárólag emailben, ami ingyenes könyveket, meditációkat, videókat, egyedi csillagjegy elemzéseket, és még egyéb érdekes dolgokat foglal magába.

Felkapott bejegyzés:

Legutóbbi bejegyzések:

Close Menu