Teszt: Mi rejlik a szíved mélyén? 1

A félrevezető optikai illúziók alapján végzett vizsgálatok rendkívül népszerűvé váltak mostanában. Figyeld meg a képet! Az első “befogott” kép ad egy kis információt egyedülálló személyiségedről.

 

Hárfa virággal

Bár kifelé hidegvérűnek látszol kemény arcod érző szívet takar. Szereted, ha valami egyértelmű, logikus, és nincs túlbonyolítva.Szereted, ha minden rendezett és kiszámítható körülötted. Sokat foglalkozol azzal, hogy mások mit gondolnak rólad, ezért folyamatosan próbálsz megfelelni mindenki elvárásának. Igyekszel beilleszkedni a közösségbe.Titokban gyakran rettegsz, hogy elveszíted a számodra fontos embereket. Konfliktuskerülő vagy: meg kell próbálnod nem félrelépni a viták elől, hanem inkább a semleges békefenntartó szerepét eljátszani.Bár néha az emberek arrogánsnak gondolnak, te valójában érzékeny és gondoskodó ember vagy.

Női arc

Egyéniség vagy! Szereted a titkokat, a megoldatlan rejtvényeket. Saját, egyedi stílusod és életmódod van, amihez ragaszkodsz is.Lobog benned a versenyszellem. Mindig és mindenben a legjobb akarsz lenni, ezért mindent meg is teszel.Nem vagy haragtartó. könnyen tudsz megbocsájtani és az árulást, haragot, fájdalmat hamar elfelejted. Az emberek határozottan társaságkedvelőnek ismernek, bár valójában a kényelem az, ami vonz.

Égbolt

Lágy és rugalmas ember vagy! Nagyon nagylelkű, barátságos embernek ismer téged mindenki, aki képes gondoskodni magáról. Az emberek többnyire jól érzik magukat a társaságodban. Sokan támaszkodnak rád és bíznak benned. Tudsz a legkedvezőtlenebb helyzetekben is nyugodt maradni, minden helyzetre tudsz valami megoldást.Érzelmes ember vagy, akinek a szívét könnyű megérinteni.Előfordul, hogy magányosnak érzed magad, ilyenkor önsajnálatodban azt gondolod, téged senki a világon meg nem ért.

forrás

Havi egyszer exkluzív tartalmat küldünk, kizárólag emailben, ami ingyenes könyveket, meditációkat, videókat, egyedi csillagjegy elemzéseket, és még egyéb érdekes dolgokat foglal magába.

Felkapott bejegyzés:

Legutóbbi bejegyzések:

Close Menu