Teszt: Ismerd Meg a Jelenlegi Lelki Állapotodat... 1

Minden gondolkodás nélkül, csak vess egy pillantást a képre, és válassz. 
A leírás rávilágít arra, mi foglalkoztat a lelked mélyén épp most.

Mit láttál meg először?

A hattyút láttad meg
Életed útkereszteződéshez érkezett, s te még határozatlan vagy, nem tudod, hogyan tovább. Hidd el, ez teljesen normális. Mindenki változtatásra kényszerül időről időre, és a változtatás soha nem egyszerű.
Próbálj mérlegelni: mik az előnyök? Hátrányok?
Bevetheted a hagyományos módszert: fogj egy papírt és írj listát az előnyökről és a negatívumokról. Mi szól a változás mellett és mi ellene?
Ne siettesd magad. Pihentesd pár napig a dolgot, ne dönts azonnal. Meglátod, magától jön a megoldás.

A mókust láttad meg
Aggasztanak a dolgok, melyek körülötted mostanában történnek. Kicsit túl is dramatizálod a helyzetet. Pihenned kellene. Ha tudsz, szánj egy kis időt magadra. Utazz el valahova, de ha ez nem megy, az is beválhat, ha kicsit magadra csukod a lakásod ajtaját és kikapcsolódsz egy film vagy könyv mellett. Nézz bugyuta sorozatokat, főzőcskézz, vagy csinálj bármit, ami pihentet. Meglátod, mennyivel jobban fogod magad érezni, s az eddig nagynak látott problémák sem lesznek már akkorák a pihenés után.

forrás

Havi egyszer exkluzív tartalmat küldünk, kizárólag emailben, ami ingyenes könyveket, meditációkat, videókat, egyedi csillagjegy elemzéseket, és még egyéb érdekes dolgokat foglal magába.

Felkapott bejegyzés:

Legutóbbi bejegyzések:

Close Menu