Az orvosok eddig az öregedésre vezették vissza a halláskárosodásokat, a fokozatos süketülést, de ma már kortól, nemtől függetlenül egyre többször találkozunk hallási problémával. Valószínűleg az egyre hangosabb környezetünk az oka, a különböző sokszor elhúzódó fülbajokon kívül.

A hallásvesztés erősen korlátozza az ember mindennapi életét, a napi feladatainak ellátását. Gondoljunk csak pl. a forgalomban való közlekedésre, vezetésre, esetleg munkahelyi utasításokra. Rengeteg kezelés és jogorvoslat áll rendelkezésünkre, a piacon található gyógyszerektől a hallókészüléken át. Mi most mégis egy hatékony ámde természetes és egyszerű receptet ismertetünk, mely egyidejűleg csökkenti és javítja a hallási problémákat. Ez a szer olyan hatékonynak bizonyult, hogy még az idős emberek is elismerték és úgy véljük képes akár hallásának 97%-os javítására.

És hogy mit és hogyan kell használni? Elképesztően egyszerű. Máris mutatjuk.

Szükséged lesz az alábbiakra:

  • 3 cikkfokhagyma
  • olivaolaj
  • sűrű géz
  • pipetta

Elkészítés:

 

hámozd  meg a fokhagymákat majd jól mosd meg. Ezután préssel nyomd össze, majd sűrű gézen vagy pamutszöveten keresztül préselj ki belőle minél több levet, amennyit csak lehet. A kapott fokhagyma levét add hozzá néhány csepp olíva olajhoz és öntsd egy pipettába. Ez lehet egy lejárt és átpucolt gyógyszercsepegtető.

Felhasználás:

A kész mixből tégy a füleidbe 3-4 cseppet. Jó, ha oldalsó fekvő helyzetben csinálod, majd vattakoronggal lezárod a füled és megvárod míg a csepp lecsorog a hallójáratban, amilyen mélyre csak lehet. Ezt követően a másik oldalon is ismételd ezt a műveletet. Hatását nagyon hamar meg fogod tapasztalni és garantáljuk, hogy az eredmény meglepő és lenyűgöző lesz.

forrás: szupertanácsok

Havi egyszer exkluzív tartalmat küldünk, kizárólag emailben, ami ingyenes könyveket, meditációkat, videókat, egyedi csillagjegy elemzéseket, és még egyéb érdekes dolgokat foglal magába.

Felkapott bejegyzés:

Legutóbbi bejegyzések:

Close Menu