Téged Mi Tart Vissza Az Igaz Szerelemtől? Ez a Pszichológiai Teszt Elárulja! 1
Te mit látsz a fenti furcsa képen? Melyik az a részlet, amelyik először ragadja meg a figyelmedet?
 
Választásod különös információkat mesél rólad, megmutatja ugyanis a szerelmi életed leggyengébb pontját. Görgess lejjebb az elemzéshez és ismerd meg az izgalmas részleteket.

A fonott kerítést vetted észre először a rajzon?

Ha a képnek erre a részletére figyeltél fel először, akkor a leggyengébb pontod, hogy elzárod magad mások elől. Mindez nem azt jelenti, hogy reménytelen számodra a szerelem, vagy a szíved másokénál érzéketlenebb lenne. Viszont, ha nem vállalod a kockázatot, és nem nyitod meg a szíved a szerelemnek, akkor elmulaszthatod a legszebb érzéseket. Természetes, ha véded magad, hiszen korábban már áltél fájdalmas szakítást, csalódást, de ha folyamatosan falakat építesz magad körül, nem lesz, aki lebontsa azokat. Könnyű pajzsot emelni magad elé, de vajon valóban szükséges? Kezdd elengedni a félelmeket, lépésről lépésre haladj és nyisd meg magad óvatosan, kezdj bizalmat szavazni a szerelemnek, a lehetséges társnak. Hidd el, nem fogod megbánni.

A kikötözött férfit vetted észre a rajzon először?

Ha a képnek ez a részlete villant fel előtted először, úgy tűnik, folyamatos ellentmondásban lehetsz a személyiségeddel. Mindez nem azt jelenti, hogy a körülötted élőkkel nem találod a hangot: önmagaddal harcolsz, viaskodsz a legtöbbet. Pedig ha valódi szerelemre vágysz, ahhoz először önmagaddal kellene kibékülnöd. Nem könnyű a feladat, hiszen önmagadat kell elfogadnod és megszeretned először. A gyengeséged éppen ez a tulajdonságod, ezért a legtöbb erőt abból gyűjthetnéd, ha képes lennél megbarátkozni magaddal. Ne légy ennyire szigorú, értékeld magad sokkal többre, megérdemled. A belső békét nem egyszerű felfedezni, de nem is lehetetlen. Ez a boldogságod kulcsa.

Ha a háttérben ringó hajót láttad meg először a képen

A szerelmi életed legnagyobb problémája, hogy olyan elvárásokat, magasságokat támasztasz, amelyeknek nincs, aki megfelelhetne. Természetesen nagyon fontos, hogy tudd, mit akarsz a szerelemben, és az sem baj, ha kevesebbel nem elégszel meg, mint ami jár neked. Viszont lemaradhatsz a legkülönlegesebb érzésekről, ha esélyt sem adsz a lehetséges partnernek. Ne ítélj elsőre, a könyv borítója alapján sem tudod, milyen izgalmakat rejt a történet. Azzal sincs gond, ha olyan partnerre vágysz, aki hozzád hasonló értékeket képvisel, viszont ha túlzottan is különleges elvárásokat támasztasz, és elveszíted a realitással való kapcsolatot, veszíteni fogsz. Ragaszkodhatsz az álmaidhoz, a magas elvárásokhoz, de ezzel csak attól óvod magadat, hogy rád találjon az igazi szerelem.

Ha a koponya rajzolódott ki előtted először?

A túlzott aggódással és szorongással teszed tönkre a szerelmi életedet, ha ezt a részletet vetted észre a rajzon először. Amikor folyamatosan éberen figyelsz, éppen az élet szépségét veszíted szem elől. Talán máris a lelki társad áll melletted, te mégsem veszed őt észre. Amikor aggódsz a párodért, abban önmagában még nincs semmi rossz, a problémád ott kezdődik, hogy amikor igazán szerelmes lehetnél, teljesen kifordulsz önmagadból. Rettegsz szinte mindentől, és csöppet sem éled az életedet. Magadba fojtod a félelmeket, pedig elmondhatnád a párodnak, mi az, ami igazán aggaszt téged. Biztosan meghallgatna, és segíteni is tudna neked. Minél őszintébb vagy vele, annál közelebb kerülhettek egymáshoz. Éppen ettől az érzelmi közelségtől nyugodna meg végre a lelked.

nlc

Havi egyszer exkluzív tartalmat küldünk, kizárólag emailben, ami ingyenes könyveket, meditációkat, videókat, egyedi csillagjegy elemzéseket, és még egyéb érdekes dolgokat foglal magába.

Felkapott bejegyzés:

Legutóbbi bejegyzések:

Close Menu