Mindenkiben van egy csöpp intuíció, csak van, akinél dominánsabb, míg másoknál csupán haloványan mutatkozik meg.

Egyes emberek kifejezetten intuitívabbak másoknál, és semmilyen erőfeszítésükbe nem telik az, hogy előre megneszeljék, milyen dolgok is fognak történni. Az intuíció egy olyan belső hang formájában próbál bennünket jobb irányba terelgetni, amelyet meg kell tanulnunk helyesen meghallgatni.

A megérzőképesség intenzitása nagyban összefügg a csillagjegyek vonásaival is, hiszen egyes csillagjegy szülöttei sokkal fogékonyabbak a belső hang üzeneteire, mint mások. Mindegyik csillagjegynek más oldalról erős az intuitív érzéke, így az alábbiakban annak járunk utána, hogy melyik állatövi jegy miképpen képes hasznosítani az intuitív érzékét.

Kos

A Kos intuitív képessége mindig véletlenek formájában mutatkozik meg. Olyan jól eltervezett véletlenek formájában, amelyek nagyon sok esetben akár az életünket is megmenthetik. Vegyünk csak egy példát: munkába menet a kocsiban eszedbe jut, hogy a telefonod otthon maradt és visszamész érte, mire újra eljutsz arra a helyre, ahonnan a telefonodért visszafordultál, látod, hogy történt egy koccanásos baleset. Ha nem mentél volna vissza a telefonért, akár te is lehettél volna az áldozat. Ilyen és ehhez hasonló véletlenek sorozatával próbál téged védeni az Univerzum.

Bika

Az intuitív oldalad sokkal erőteljesebb, mint másoknak. Ha valami történni fog azt te már jóval azelőtt érzékeled és a tested is egyértelmű jeleit adja ennek. Ha olyan helyre keveredsz, ahol nem érzed jól magad, minél előbb el kell tűnnöd, különben a rossz érzéseit csak jobban felerősödnek.

Ikrek

Az intuitív oldalad nagyon egyértelműen adja a tudtodra a dolgokat, mert megmutatja neked, hogy mit kell meglátnod másokban ahhoz, hogy tudd, mire készülnek. Ez óriási előny, hiszen kiváló emberismerővé válhatsz ezen képességed segítségével.

Rák

Amikor az intuíciód mozgásba lendül, azt egyből érzékeled fizikai szinten is, mivel erős gyomorideged lesz. Olyannyira erőteljes fizikai tünetek jelentkezhetnek, hogy aki kívülről szemlél, azt hinné, hogy beteg vagy. Olykor még te sem tudsz teljesen eligazodni a tüneteiden, ezért gyakran érzed úgy te is, hogy inkább betegség áll a háttérben, mintsem a megérzőképességed.

Oroszlán

Csak nagyon kevesen érthetik meg, hogy hogyan is működik igazából az intuíciód. Leginkább egy hangra hasonlít, amely a fejedben él és csak akkor fúj riadót, amikor a fenyegetés már igen közel jár hozzád. Épp emiatt lehet, hogy a potenciális balesetek legtöbbjét csupán az utolsó utáni pillanatban úszod meg.

Szűz

Az intuitív oldalad olyan, mint egy gépezet, sosem hagy semmit sem figyelmen kívül, ezért akár becsukott szemmel is érzékelni tudod, hogy mi történik körülötted.

Mérleg

Az intuíciód inkább mondható nagyfokú öntudatnak, mintsem megérzésnek. Képes vagy arra, hogy pontosan meghatározd, mely dolgok befolyásolnak negatívan és melyek pozitívan. Mivel ennyire tisztán látod a saját helyzeted, nagyon gyorsan kiszűrheted, hogy az épp előtted álló személy mégis milyen szándékkal közelít.

Skorpió

Már alapból egy eléggé bizalmatlan személyiség vagy, ami nagyon sok mindentől visszatart, ám ez az intuícióddal kiegészülve egyfajta kéziféket jelenthetnek az életedben. Valahogy meg kell tanulnod megkülönböztetni a belső hangodat az aggodalmaid hangjától, mert ha a kettőt kevered, akkor eléggé erőteljesen elzárhatod magad a külvilágtól.

Nyilas

Az intuíciódban óriási potenciál rejlik, és mesterien alkalmazod a tudatosságot. A megérzéseid mindig érzelmek formájában öltenek testet, így ha egy személlyel először találkozol, mindig hallgass arra az érzelemre, ami kivált belőled.

Bak

Az intuícióddal olyan dolgokra is fényt deríthetsz, melyekre mások sosem éreznének rá. Ebben segítségedre leginkább a visszatérő számok és az energiák vannak, így spirituális szinten is nagyon magas rezgésszinten mozogsz.

Vízöntő

Az intuitív képességeiddel mindenkinél gyorsabban képes vagy kiszűrni a mérgező személyeket és a mérgező viselkedést. Éppen ezért az ismerőseid köreiben csak olyan embereket tűrsz meg, akik jó szándékkal közelítenek.

Halak

Az intuitív oldalad is éppolyan kreatív, mint amilyen te magad vagy. Ahogyan te is, úgy az intuíciód is sodródik az árral, de mindig számíthatsz rá, ha szükséged van rá. Habár téged is sok mindentől visszatart, a nagy bajban mégis akár életmentő információkkal szolgálhat.

forrás

Havi egyszer exkluzív tartalmat küldünk, kizárólag emailben, ami ingyenes könyveket, meditációkat, videókat, egyedi csillagjegy elemzéseket, és még egyéb érdekes dolgokat foglal magába.

Felkapott bejegyzés:

Legutóbbi bejegyzések:

Close Menu