Te Hogyan Öleled Meg A Párodat? Válaszod Felfed Valami Rendkívül Érdekeset Rólad: 1
Te Hogyan Öleled Meg A Párodat? Válaszod Felfed Valami Rendkívül Érdekeset Rólad: 2

A

Ez tekinthető baráti ölelésnek, ha ezt választod, nehéz megnyitni a szívedet, és nem könnyen, mint valaki. Nagyon óvatos vagy, amikor szeretsz, és mindig figyelsz a legapróbb dolgokra is.

Hiszed, hogy az apró közös pontok idővel nagy szeretetet teremtenek. Számodra a szerelem nem lehet empátia és megértés nélkül. Ha kedvelsz valakit, türelmesen megvárod, hogy a partnered felismerje az érzéseit, ahelyett, hogy előbb bevallanád az érzéseidet.

Te Hogyan Öleled Meg A Párodat? Válaszod Felfed Valami Rendkívül Érdekeset Rólad: 3

B

Válaszd a szerelem ölelését első látásra, megmutatva, hogy az a fajta ember vagy, aki rendkívül romantikus és kedves. Nagyon szenvedélyes vagy, amikor szeretsz, ha egyszer beleszeretsz valakibe, nem lesz szemed másra.

Még ha az ellenségért áldozatot is kell hoznod, önkéntes munkával foglalkozol. Ráadásul ez a fajta ölelés azt is elárulja, hogy olyan ember vagy, aki könnyen kialakít érzéseket, és már az első találkozástól kezdve szeret valakit. Más szóval, nagyon könnyen megnyerhető személy vagy.

Te Hogyan Öleled Meg A Párodat? Válaszod Felfed Valami Rendkívül Érdekeset Rólad: 4

C

Ez az ölelés azt mutatja, hogy rendkívül óvatos vagy, amikor belépsz a szerelembe. A biztonságérzet az, amit mindig keresel. Ez folyamatosan óvatossá tesz a körülötted lévő dolgokkal és emberekkel szemben.

A szerelemben nem tudod figyelmen kívül hagyni ezt az óvatosságot, téged egyszerűen azért nehéz szeretni, mert nehéz olyan embert találni, aki abszolút biztonságban tud hinni.

Te Hogyan Öleled Meg A Párodat? Válaszod Felfed Valami Rendkívül Érdekeset Rólad: 5

D

Ez az ölelés azt mutatja, hogy könnyen megtalálhatod az elégedettség és a boldogság érzését a kapcsolatodban. Ne aggódj, a szíved mélyén bármit megtehetsz, és szabadon azt csinálhatsz, amit csak akarsz.

De ehhez is hajlamos vagy unatkozni, és szeretnél egy érdekesebb személyt találni. Minden embernek megvan a maga módja a szeretetre, és minden, amit a párjának ad, a tekintetétől, a csókjától vagy az öleléstől kezdve, olyan őszinte érzéssel töltheti el a másik felet.

forrás: trendvonal

Havi egyszer exkluzív tartalmat küldünk, kizárólag emailben, ami ingyenes könyveket, meditációkat, videókat, egyedi csillagjegy elemzéseket, és még egyéb érdekes dolgokat foglal magába.

Felkapott bejegyzés:

Legutóbbi bejegyzések:

Close Menu