Az, ahogyan a körülötted lévő dolgokat látod, sokat elárulhat a személyiségedről.  Ezért azt lehet állítani, hogy a szemléletmód, amellyel a világunkra tekintesz, meghatározza, hogy milyen ember vagy. Vagyis ami a személyiséged mélyen rejtett aspektusait, a belső “én”-edet illeti.

Utasítások:

Ez nem teszt, tehát ne áltasd magad. Nézd a képet néhány másodpercig, és számold meg, hány farkast látsz.

Ezután hasonlítsd össze a megjelenített számot és a személyiségedben rejlő tulajdonságok leírását. Hidd el, teljesen váratlan perspektívából fogsz megnyílni.

Te Hogyan Látod A Világot? Mindössze Pár Perc Alatt Jobban Megismerheted Önmagad: 1

1-4 farkast

Te azok közé az emberek közé tartozol, akik a világ egészéről alkotott képet nézik. A világodban általánosságban mindent elválaszthatatlanul látsz.

De ez egyszerre jó és rossz is. Az ilyen szemléletmód ugyanis azt eredményezi, hogy elhamarkodottan hozol olyan döntéseket, amelyek nem mindig optimálisak. Gyakran kihagysz fontos részleteket, vagy félvállról veszed őket.

A gyors reagálás abban az értelemben jó tulajdonság, hogy akkor hoz eredményt, amikor mások már elkezdenek gondolkodni a feladaton.

Vagyis fejezd be a végleges rajzot a fejedben még azelőtt, hogy bárki ceruzát ragadna.

Még ha ilyen elképesztő képességeid vannak is, akkor sem tudod hatékonyan használni őket; ezért ne hagyd abba a munkát magadon. Meg tudsz és meg is kell változnod.

Használd azt a pozitív tulajdonságodat, amivel rendelkezel: azonnali reakció a döntések meghozatalakor, és próbáld meg fejleszteni a részletekre való odafigyelést és a kitartást.

5-10 farkas

Olyan ember vagy, aki nem tulajdonít jelentőséget olyan dolgoknak, amelyek nem érnek sokat, viszont odafigyelsz arra, ami valóban fontos és meghatározó. A döntési módod meglehetősen racionális és ésszerű, ami mindenképpen nagy előny.

De még ha ennyire okos és racionális is vagy, a munka gyakran hektikus. A következetesség az, ami hiányzik belőled. Ez pedig problémákat okoz. Van tehát min dolgozni, “a munkához való hozzáállásodban”!

Állandó mozgásban vagy. Ne állj meg egy percre sem. Képletesen szólva, néha futsz, néha kúszol, de mindenesetre nem állsz meg. Ez azt jelenti, hogy mindig futásban vagy.

Bármennyire is nehéz elfogadni, néha nagyon magabiztosnak érzed magad. Felrúgod a port, és a leghevesebb tevékenységet szabadítod magadra, még akkor is, ha tökéletesen meg tudnál lenni nélküle.

Oké, nem kell mindig aggódnod és menekülnöd valahová. Sőt, te az a fajta ember vagy, aki nehezen fogadja el a kudarcot, ezért egy pillanatra se állj meg.

11 és még több farkas

Ó, dobpergés a hozzád hasonló maximalistáknak! Nagyon igényes és figyelmes vagy. Olyan dolgokat is észreveszel, amelyek mások szemét elkerülik.

Ugyanakkor nagyon felelősségteljes is vagy, mert nem veszíted szem elől és nem felejtesz el semmit. Ez is az egyik oka annak, hogy szívesen dolgoznak veled csapatban, és mindig hallgatnak rád. Tudják, hogy nem hagyod őket cserben.

De te sem vagy hibátlan. Tény, hogy gyakran kerülsz olyan helyzetekbe, amikor nem vagy biztos benne, hogy valamin érdemes-e dolgozni, vagy hogy a feladat teljesíthető-e.

Hiszen biztosan tudod, hogy mindent lehet még jobban is csinálni, ezért nem tudod, hol állj le. Ezért a végeredmény szinte soha nem hoz igazi örömet és elégedettséget.

“Nem rossz, de lehetett volna még jobb is!” – ezek a kedvenc szavaid. Mit tegyünk ellene? Kezdetnek tanuljon meg lazítani. A jóga és a meditáció különösen hasznos.

Tanuld meg kikapcsolni az agyadat. Nyugalom és türelem. Csak lazítson! Egyébként jó lenne, ha olyan emberekkel vennéd körül magad, akik azt mondják neked: “Állj! Hozd ki a legtöbbet abból, amit tudsz és nem többet!

forrás: trendvonal

Havi egyszer exkluzív tartalmat küldünk, kizárólag emailben, ami ingyenes könyveket, meditációkat, videókat, egyedi csillagjegy elemzéseket, és még egyéb érdekes dolgokat foglal magába.

Felkapott bejegyzés:

Legutóbbi bejegyzések:

Close Menu