Te hogyan fogod a telefont? Sok mindent elárul a lelki állapotodról! 1

Tudtad, hogy számos dologra lehet következtetni abból, ahogyan a telefonod tartod?

A mobiltelefonok életünk részei lettek, minden nap használjuk ugyanis őket. Egyre nagyobb szerepet töltenek be a telefonálás mellett életünkben, alkalmasak emlékek rögzítésére, hivatalos ügyek intézésére, böngészésre, vagy chat-elésre.

Ha kíváncsi vagy mit árul el a karakteredről, lássuk, te hogy tartod a telefonod!

1. Egy kézben tartja a telefont, és a hüvelykujját használja

Remek a koncentráló készséged! Képes vagy egyszerre több dologra is figyelni, ami nagyon jó, bár a környezeted számára időnként fárasztó, hogy ezerrel pörögsz. Minden feladattal megbirkózol, számodra nincs lehetetlen. Viszont a nagy hajtás közepette lemaradsz az apró örömökről. Pedig hidd el, ezek is fontosak a lelki egyensúlyod megtartása miatt. Szánj néha egy kis időt a romantikára is!

2. Mindkét kezét használja, de az egyik hüvelykujjal csinál szinte mindent

Elég magányos vagy, pedig vágysz a figyelemre, szeretetre. Az érzéseidet nem mered őszintén kimutatni. Attól félsz, hogy akkor sebezhetővé válsz? Ezt rosszul gondolod! Legyél nyitottabb, és próbáld bővíteni a baráti körödet. Nem lesz nehéz, hiszen kedves, szerethető személy vagy.

3. Mindkét kezét és mindkét hüvelykujját használja

Nagyon érzékeny és sebezhető személy vagy, gyakran érzel félelmet, és hajlamos vagy az aggódásra. Mindig a maximumra törekszel, így gyakran túlhajszolod magad. Ha valami nem sikerül tökéletesre, az nagyon bánt, szinte belebetegszel. Legyél könnyedebb! Merd élvezni az életedet! Hidd el, sokkal boldogabbnak érzed majd magad!

4. Egyik kezével tartja a telefont, és a másik kéz mutatóujját használja írásra

Csendes és nyugodt ember vagy, aki mindent alaposan átgondol. Nem szereted a tömegeket és a zajos társaságokat. Szereted az állandóságot, így a kapcsolataidban nagyon hűséges és megbízható vagy. Egy rossz tulajdonságod van: hagyod, hogy kihasználjanak!

Forrás: Tudásfája

Havi egyszer exkluzív tartalmat küldünk, kizárólag emailben, ami ingyenes könyveket, meditációkat, videókat, egyedi csillagjegy elemzéseket, és még egyéb érdekes dolgokat foglal magába.

Felkapott bejegyzés:

Legutóbbi bejegyzések:

Close Menu