Túl sok mindent találsz, amit figyelembe kell venned, mielőtt elkezdenéd a testedzést, de sokan elhanyagolják a legtöbb lépést, és elkerülhetetlenül kudarcot vallanak. A megfelelő tervezés mellett, hogy mit, mikor és hogyan fogsz csinálni, van még valami, amire szükséged lesz – a motiváció. Megfelelő motiváció nélkül nem fogsz eredményt látni, ezt már most biztosan állíthatjuk.

Ma bemutatjuk neked a motiváció öt szakaszát, amelyekkel legalább tisztában kell lenned. Sőt, ha sikeresen átterjedsz az egyik szakaszból a másikba – biztosan eljutsz a kívánt eredményhez, nem számít, mi történik.

1. Előtanulmányozás

Ez az, amikor tökéletesen rendben vagy a testeddel, miközben tisztában vagy azzal, hogy van néhány rész, amit jobb, ha tónusba hozol. Nos, ha ezt olvasod – ami azt jelenti, hogy az első fázisba léptél, és a helyes irányba mozdulsz el. Folytassa – a végeredmény biztosan megéri!

2. Szemlélet

Ez az a szakasz, amely azt jelzi, hogy tisztában leszel azzal, hogy mit kell tenni, de valószínűleg még mindig nem tudod, hogyan kell helyesen csinálni. A kulcs jelzi a sikeres fogyás lenne, hogy megértsd, hogy meg kell adnod magad egy egészségesebb életmódnak, ez azt jelenti, hogy sok változtatást kell végrehajtani, ami az, amikor az emberek megrekednek. Ha ebben a szakaszban van, fontos, hogy megfelelő információkat gyűjtsön össze, és arra a következtetésre jusson, hogy az egészséges életmód szórakoztató. Ha ezt elérted – továbbléphetsz a következő szakaszba.

3. Felkészülés

Nyugodtan kijelenthetjük, hogy ez lehet a legfontosabb bölcsesség annak ellenére, hogy sokan úgy döntenek, hogy kihagyják; szerintünk a kihagyás talán nem egy rendkívül jó dolog, mert így később elakadhatsz. Mit jelent a felkészülés? Ami azt jelenti, hogy elfogadtad az életmódod javításának szükségességét, és máris bevezetsz apróságokat az életstílusodba, hogy minden nappal egészségesebbé és egészségesebbé tedd azt. Ezért nagyon fontos a felkészülési lépés, amikor a motivációdról van szó.

4. Cselekvés

Ez tulajdonképpen a legnehezebb szakasz, mert lehet kitűzni egy célt, és keresse meg a módszereket, hogy elérjék őket – ez minden ilyen dolog, de könnyű és sörényes emberek folytatják, és megbirkózni ezekkel a nehézségekkel, mint a többi nem sikerül, és szerezni vissza a szakasz egy pár. Ha azonban képes vagy arra, hogy legalább fél évig tartsd magad ehhez a szakaszhoz, akkor jó úton jársz, és képes leszel arra, hogy lefelé haladj, függetlenül attól, hogy hány éves leszel.

5. Karbantartás

Ez az utolsó szakasz, ami azt jelenti, hogy elérted a céljaidat, valamint az életmódod drámaian fel lett akasztva, és te is elfogadtad a változásokat. Ha ebben a szakaszban maradsz legalább még egy fél évig, akkor eljutsz arra a felismerésre, hogy el sem tudod képzelni, hogy másképp töltsd a mindennapjaidat, mélyen beleszerettél az egészséges táplálkozásba és a testmozgásba, talán nem is beszélve a külsőd óriási változásáról, szóval – gratulálok!

Miért nem tudnak egyesek motiváltak maradni? Ennek is vannak fokozatai, négyet találhatsz belőlük tulajdonképpen , és mi most közelebbről is megnézzük őket, hogy biztos legyél benne, hogy nem leszel könnyen motiválatlan:

Miután sikeresen elérted a motivációd csúcsát, felmerül egy másik kérdés: hogyan tartsam meg a motivációmat?

3 gyors megoldás, hogy megállítsd a motivációd csökkenését:

1. A vágyad nem elég erős:

Bármikor, amikor úgy érzed, hogy egy szelet pizzára vágysz, vagy kihagynád a fitnesztermi edzést – gondolj arra, hogy a súlyod növekszik, és ez motiválni fog.

2. Az eredmény hiánya a legrosszabb.

Ha egyszer nem látod az eredményt, nehéz segíteni a folytatásban. Ezért kell meggyőződnöd arról, hogy az a terv, amit követsz, a legjobb neked személy szerint.

3. Vannak olyan körülmények is, amelyeknek semmi közük a motivációhoz – az egészségi problémákhoz.

Ha valami baj van a hormonjaiddal, nagyon nehéz elérni az eredményt, ezért kellene ellenőriztetned őket, ha bármi ilyesmit gyanítasz az emberi testedről.

Havi egyszer exkluzív tartalmat küldünk, kizárólag emailben, ami ingyenes könyveket, meditációkat, videókat, egyedi csillagjegy elemzéseket, és még egyéb érdekes dolgokat foglal magába.

Felkapott bejegyzés:

Legutóbbi bejegyzések:

Close Menu