Attól függően, hogy melyik opciót választod, részleteket kapsz a személyiségedről.

1. Róka

Kissé pajkos, de rendkívül találékony vagy. Ami még fontosabb, tudod, hogy milyen csatákat kell megvívnod. Nem üvöltözöl mindenkire. Ezért tudják az emberek, hogy okos vagy, és ezért tisztelnek. Néha kissé pesszimista tudsz lenni, de ez csak azért van, mert szeretsz óvatosan eljárni.

2. Hiúz

Kissé lusta vagy, és szeretsz aludni. Ha tehetnéd, akkor egész nap aludnál. Sajnos a túléléshez dolgoznod kell. Te azonban okos munkás vagy. Mindenki máshoz képest gyorsabb módszereket találsz ki a dolgok elvégzésére. Míg mások a túlélésért küzdenek, te könnyedén boldogulsz. Néha azonban kissé szeszélyes tudsz lenni.

3. Farkas

Vad, védelmező, hűséges és makacs, ez vagy te. Kizárt, hogy bárki bántani tudná azokat az embereket, akiket szeretsz, és megúszhatnád. Nem feltétlenül te vagy a legbarátságosabb a csapatban, de nagyon megvéded azt a néhány barátodat. Kreatív oldalad is van, de csendes és magányos természeted miatt mások nem biztos, hogy tudnak róla. Időnként félreérthető vagy.

4. Oroszlán

Nagyon magabiztos vagy, és tudod, hogyan kell elvégezni a dolgokat. Általában nagyon extrovertált vagy, és szereted a nagy társaságokat. Nehezen tudsz azonban egyedül lenni. Ezért igyekszel kedves lenni másokkal, hogy veled maradjanak. Néha azonban kissé arrogáns tudsz lenni.

forrás: trendvonal

Havi egyszer exkluzív tartalmat küldünk, kizárólag emailben, ami ingyenes könyveket, meditációkat, videókat, egyedi csillagjegy elemzéseket, és még egyéb érdekes dolgokat foglal magába.

Felkapott bejegyzés:

Legutóbbi bejegyzések:

Close Menu