Szorítsd ökölbe a kezed, majd válaszd ki a képről melyik a tiéd. A válaszod sok mindent elárul rólad! 1

 

Mozdulataink, gesztusaink, néha akarva-akaratlanul árulkodnak a személyiségünkről. A szakemberek ezekből már egészen biztosan tudnak olvasni. Legyünk saját magunk pszichológusai, fejtsük meg az ábrák alapján, miről árulkodik ökölbe szorított kezünk.

1. A HÜVELYKUJJ KÍVÜLRŐL KÖRBEÖLELI A KEZET

 

Ha a hüvelykujj a mutatóujjat oldalról támasztja, vagyis föléje kerül, érzékenységet, és bizalmatlanságot jelez. Élénk képzelőről, és kíváncsi természetről, jó humorérzékről, és cinikusságról árulkodik. Ez a típus védelemre, tiszteletre vágyik, a szerelmi életben kissé nehezen fejezi ki magát. Sokszor érzi úgy, hogy bármennyire becsületes, és tisztességes is, nem kapja meg azt, amit megérdemelne.

2. A HÜVELYKUJJ LESZORÍT EGY VAGY KÉT UJJAT

Ha a hüvelykujj, akárcsak egy boxütésnél, leszorítja a mutató-, és a középső ujjat, azt jelzi, hogy egy kreatív, határozott, és intelligens személyiség vagy. Erős az önbecsülésed, és igen magabiztos vagy. A határozott külső azonban egy nagyon érzékeny lelket takargat, törékeny és érzékeny vagy. Mindig egy képzeletedben élő ideális partnert keresel, és soha nem tudsz szabadulni a múltbéli szerelmeidtől.

3. A HÜVELYKUJJAT KÖRBEÖLELI A TÖBBI UJJ, ÉS A TENYÉR IS

Különleges személyiség vagy, könnyen beilleszkedsz a közösségbe, azonban hajlamos vagy manipulálni másokat. Esténként inkább szeretsz otthon ülni, és csendes, romantikus beszélgetést kezdeményezni, mint a zajló városi életben bulizni. Könnyen megbocsátasz azoknak, akik bántanak, még akkor is, ha végzetes hibát követtek el.

twice.hu

szupertanacsokblog.hu

Havi egyszer exkluzív tartalmat küldünk, kizárólag emailben, ami ingyenes könyveket, meditációkat, videókat, egyedi csillagjegy elemzéseket, és még egyéb érdekes dolgokat foglal magába.

Felkapott bejegyzés:

Legutóbbi bejegyzések:

Close Menu