A szódabikarbóna és a víz keveréke csodás a bőrproblémákra, fájdalom csillapító és méregtelenítő hatású.

Gyógyhatásai:

• a folyékony szappanhoz adva kiváló bőrradír, testünk puha és selymes lesz
• segít ruganyossá és feszesség varácsolni a bőrt
• gyerekeknek, akik kiütéstől szenvednek, tökéletes enyhülést ad
• a samponhoz adva rendbehozza a hajat, a hajhagymák gyulladásait megszünteti, így éleszti újjá a hajat
• enyhíti a bőr viszketését, pirosodását, az égési sebeket

• nagyszerű salaktalanító bőrön keresztül
 
Szódabikarbóna

A forró vízbe tett szódabikarbóna leviszi a gyulladásokat kívül-belül, rendbe hozza a bőrt. Ismert tény, hogy a gombás fertőzéseket, az aranyeret és más hasonló betegségeteket elmulaszt.

Szódabikarbóna sóval

A tengeri só évezredek óta ismert gyógyszer. Egyenlő arányban használjuk a szódabikarbónával és tegyük a forró vízhez. 20-30 percig merüljünk el benne.

Ez egy nagyszerű, könnyű és naturális módja annak, hogy méregtelenítsük a testet és megszabaduljunk a káros kémiai anyagoktól, amiket az élelmiszerekben és a kozmetikai termékekben magunkhoz veszünk.

Szódabikarbóna, keserűsó, gyömbér, illóolaj

Egy valódi gyógyhatás kényeztetéssel együtt. Adjuk a magnéziumsót a forró vízhez, keverjük bele, hogy feloldódjon, majd öntsük bele a szódabikarbónát. Kevés őrölt gyömbérrel (kb. egy evőkanálnyi) még erősebb. Az illóolaj segít ellazulni. A gyömbér miatt enyhe forróságot érezhetünk, ezért az egy evőkanálnyi adagot a fürdővizünk arányában adagoljuk.

szupertanácsok

Havi egyszer exkluzív tartalmat küldünk, kizárólag emailben, ami ingyenes könyveket, meditációkat, videókat, egyedi csillagjegy elemzéseket, és még egyéb érdekes dolgokat foglal magába.

Felkapott bejegyzés:

Legutóbbi bejegyzések:

Close Menu