Ezek a csillagjegyek rengeteg jó tulajdonsággal rendelkeznek!

Mérleg

Empatikus és mély érzésű személyiség, jószívű, kedves, számos olyan tulajdonsággal rendelkezik, melyekért sokan csodálják. Jól tud bánni az emberekkel és a szavakkal, kiváló barát, a nehéz helyzetekben mindig tud tanácsot adni. Nehezen lehet kihozni a sodrából, ez csak akkor történik meg, ha valaki átlépi a határokat.

Ikrek

Mindig mosolyog, és általában pozitív a hozzáállása a dolgokhoz. Nem ítélkezik mások felett, intelligens, türelmes, és tudja, hogyan kell az emberek kedvébe járni. Mindig meglátja a legjobbat másokban, kedves és nem sajnálja a dicsérő szavakat.

Oroszlán

Kedves, segítőkész, önzetlen. Bármilyen problémára könnyen megoldást talál, szeretettel árasztja el a körülötte lévőket. Tudja, hogy az életben semmit sem kap készen, ezért kitartóan harcol álmaiért. Hűséges, és nagyon fontos számára az, hogy megbízhasson az emberekbe.

Kos

Nem visel álarcot, mindig önmagát adja. Mindig őszintén elmondja a véleményét, éppen ezért soha nem kell kételkedni benne. Nem tesz olyan ígéretet, amit nem tud betartani esetleg, nagyon megbízható. Kedves, mindig vidám, imádja az életet, fontos számára a minőségi időtöltés.

Halak

Úgy tartják, hogy a Halak a megtestesült kedvesség, mindenkihez állandóan van egy jó szava. Képes feltétel nélkül szeretni, segít a rászorulókon, türelmes, jólelkű. Nem ítélkezik az emberekről, szerinte a legfontosabb dolog a világon a szeretet. Mindenkivel barátságos.

forrás: filantropikum

Havi egyszer exkluzív tartalmat küldünk, kizárólag emailben, ami ingyenes könyveket, meditációkat, videókat, egyedi csillagjegy elemzéseket, és még egyéb érdekes dolgokat foglal magába.

Felkapott bejegyzés:

Legutóbbi bejegyzések:

Close Menu