Ez a 2 csillagjegy rengeteg szerencsétlenségen esett át az élete során, és sajnos még a párkapcsolatukban sem tartoznak a szerencsések közé.

Rák

Sokszor vagy nagyon érzelmes, amely már-már zavaróvá is válhat egy idő után. Bár jóindulatú vagy, lehet a partnered nem mindig tud mit kezdeni a feléje áradó érzéseiddel.

Ne zúdítsd rá minden gondolatodat, és érzésedet. Szerelmedért, úgy érzed az életedet adnád, ha tehetnéd. Partnered nem érzi kockázatát annak, hogy megcsaljon, mert úgyis tudja, hogy akkora szíved van, hogy mindig megbocsátasz neki.

Próbálj egy kicsit megerősödni lelkileg, nem muszáj minden érzésedet kiadd.

Szűz

Elsőre úgy tűnik, hogy a Szűz a legtökéletesebb csillagegy a világon. Kedves, kitartó, tettrekész, odaadó, érzelmes stb.

De, amint oszlani kezd a rózsaszín köd, ők is kimutatják a foguk fehérjét, és igen megtévesztő lehet a viselkedésük. Így lesz a kedves Szűzből egy hárpia, akivel bizony nem sok időt hajlandó együtt tölteni a partnere.

Figyelj egy kicsit oda, hogy hogyan viselkedsz a pároddal. Ha már elmúltak a mézes hetek akkor is légy kedves, odaadó, és hűséges. A legfontosabb, hogy ne kritizálj állandóan.

tudasfaja

Havi egyszer exkluzív tartalmat küldünk, kizárólag emailben, ami ingyenes könyveket, meditációkat, videókat, egyedi csillagjegy elemzéseket, és még egyéb érdekes dolgokat foglal magába.

Felkapott bejegyzés:

Legutóbbi bejegyzések:

Close Menu