Szerinted Melyik Baba A Lány A 4 Közül? Válaszod Rámutat Problémamegoldó Módszered Természetére! 1

Csak az arca alapján kitalálni egy baba nemét trükkös dolog lehet. A tudósok azt sugallják, hogy a felnőtteknek, sőt a neonatológusoknak és gyermekorvosoknak is csak 60%-ban sikerül eltalálni a helyes választ. Gondolod, hogy neked jobban megy?

Szerinted melyik baba a  lány a 4 közül?

1. Ha az 1-es babát választottad, akkor racionális embernek lehet téged jellemezni, aki hisz az alapelveiben és hajlandó a meglévő szabályoknak megfelelően cselekedni. Először elemzel, majd döntesz. Mindig mindent megteszel, hogy megtaláld a problémára az egyetlen helyes megoldást, ugyanakkor igyekszel ezzel nem károsítani mások érzéseit. Inkább elkerülöd a konfliktusokat, és gyakran más emberek érdekeit állítod előtérbe, bár néha nem érdemlik meg az idődet és erőfeszítéseidet. Mindig próbálsz pártatlan lenni, és a bölcsességedre támaszkodni, amikor döntést kell hoznod.

Legfőbb ideje abbahagynod a mások iránti érdeklődést, és magadra összpontosítanod, és arra, hogy mi folyik az életedben. Ne halaszd el a boldogságot, légy boldog ma.

2. 2-es baba? Hú, te olyan kreatív gondolkodó vagy! Tele van olyan innovatív ötletekkel, amelyek mindig segítenek csodálatos dolgokat létrehoznod. Szeretsz aktív lenni és elfogadod az új kihívásokat. Soha nem hagyod ki a lehetőséget, hogy valami újat tanulj meg. Nem félsz a változásoktól, mert hiszed, hogy minden a legjobbért történik. Életed minden napját úgy éled, mintha az utolsó lenne, de úgy néz ki, mintha egy buborékban élnél – olyan sok ember szeretne hozzád közeledni, de soha nem hagyod, hogy közel kerüljenek.

Tanuld meg, hogyan kell megbirkózni a csalódásokkal. Igen, mindig vannak olyan emberek, akik önző okokból akarnak veled lenni, de ne hagyd figyelmen kívül azokat, akik valóban szeretnének jobban megismerni téged. Csak adj nekik egy esélyt. Hamarosan rájössz, hogy szükséged van-e erre a személyre az életedben vagy sem.

És gratulálok! Valóban ő a kis hölgy!

3. Ha úgy gondolod, hogy a 3-as baba, akkor valószínűleg nagyon társasági ember vagy. A karizmád segít mindenkivel jól kijönni, de számodra az igazi kincs az az idő, amelyet a barátaiddal töltesz. Megőrülsz a kalandokért és az általuk megemelkedő adrenalinért. Időnként impulzív módon cselekszel, de ez csak azért van, mert úgy gondolod, hogy a legnagyobb kockázat az, ha nem vállalsz kockázatot. Bár lehet, hogy ez igaz, és életünk kockázatokkal teli, de a legközelebbi kockázat vállalásakor gondolj a következményeire is.

Ne felejtsd el, hogy sok nagyszerű ember vesz körül, és közülük néhányan nemcsak értékelnek téged, de szívből szeretnek is. Tehát, amikor legközelebb meghozol egy impulzív döntést, ne feledd, hogy az árthat valakinek, aki igazán törődik veled.

4. Ha a 4-es babát választottad, az sokat elárul a személyiségedről. Noha nagy szíved van, hatalmas egoval is rendelkezel. Úgy gondolod, hogy mindig mindennel kapcsolatban igazad van, és csak a te módszered szerint lehet a dolgokat jól elvégezni. Erős vagy, és könnyen alkalmazkodsz az új körülményekhez, ezért gyakran játszod a vezető szerepet. Jó dolog az, hogy tele van kreatív és innovatív ötletekkel, tehát amikor csapatvezető vagy, ne felejtsd el mások véleményét is figyelembe venni. Lehet, hogy nem mindig a tiéd a legjobb.

Ha kedves embereket akarsz magad körül tartani az életedben, meg kell tanulnod jó hallgatóvá válni. A körülötted lévő emberek is szeretnék magukat értékesnek és megbecsültnek érezni. Ráadásul az a képességed, hogy elismerd valaki más erőfeszítéseit, sokkal jobb vezetővé tesz.

forrás: 5percblog

Havi egyszer exkluzív tartalmat küldünk, kizárólag emailben, ami ingyenes könyveket, meditációkat, videókat, egyedi csillagjegy elemzéseket, és még egyéb érdekes dolgokat foglal magába.

Felkapott bejegyzés:

Legutóbbi bejegyzések:

Close Menu