Szerinted Melyik a Legsikeresebb Nő a 4 Közül? Rengeteget Elárul a Pénzügyi Intelligenciádról! 1

Az fenti képen 4 nő látható. Próbáljuk kiválasztani a legsikeresebbet, és nézzük meg, milyen jelentéssel bír.

1.

Ha az első sziluettről gondoltad úgy, hogy ő a legsikeresebb, akkor te egy magabiztos ember vagy, aki nem fél az új kihívásoktól. Mindent lelkesedéssel fogadsz, optimizmus jellemez a mindennapokban. Keményen dolgozol a mindennapokban, mivel tudod mit miért teszel.

2.

Ha úgy gondolod, hogy a 2. képen lévő sikeresebb, akkor te egy érzelmes ember vagy, akinek döntéseit is befolyásolják az érzelmek. Sokszor a logikus magyarázatot sem fogadod meg, inkább a megérzéseidre hallgatsz. Ez nem jelent rosszat, de néha jobb a józan észre hallgatni, és pont ezért nehéz téged megtéveszteni.

3.

Nagyon racionális, szeret minden eshetőségre felkészülni. Alaposan átgondol mindent és végig veszi a következményeit a döntéseinek. Sokszor ez az elemzési folyamat túl hosszú időt vesz igénybe, így bizonyos lehetőségeket sokszor elszalaszt.

4.

Nem igazán vagy céltudatos, ellenben nagyon keményen dolgozol. Nem szeretsz másokkal versenyezni, mivel tudod, hogy egyetlenegy versenytársad van, mégpedig önmagad. Tisztában vagy azzal, hogy mit akarsz az élettől, az előnyeiddel és a hátrányaiddal egyaránt. Nem szeretsz, de ha úgy van, kilépsz a komfortzónádból.

bovebbenportal

Havi egyszer exkluzív tartalmat küldünk, kizárólag emailben, ami ingyenes könyveket, meditációkat, videókat, egyedi csillagjegy elemzéseket, és még egyéb érdekes dolgokat foglal magába.

Felkapott bejegyzés:

Legutóbbi bejegyzések:

Close Menu