Szeretnéd Jobban Irányítani az Életed? A Sorskártyák Segítenek! 1

Válassz egy képet, hallgass az ösztöneidre.
Választásod irányt mutat neked. Segít, merre indulj és min változtass a jövőben.

  1. Bízz!
    Benned töménytelen érzelem lakozik, vágyaid is sokszínűek. Meg is teszel mindent annak érdekében, hogy mind személyes, mind szakmai álmaid valóra váljanak. Azonban vannak időszakok, mikor az idő csak múlik, s valahogy semmi nem sikerül, olyan, mintha egy helyben topognál. Emiatt mardoshat a kétség.
    Ilyenkor jó, ha eszedbe jut: még ha nem is látszik azonnal az eredmény, azért a folyamat nem áll meg. Amely magokat a jelenben elültetsz, a jövőben hoznak virágot.
    Bízz hát magadban, a tehetségedben. Hidd el, eléred, amire vágysz, hisz mindent megteszel érte. Csak ne add fel!

2. Légy türelmes!
Az ismerőseid határozott embernek tartanak, olyannak, akinek teljesen világos elképzelései vannak, céljai, melyekért állhatatosan meg is tesz mindent. Jó megfigyelő hírében állsz, akire jellemző a kreativitás. Sosem elégszel meg azzal, ami van, megkérdőjelezed a jelent és formálsz rajta.
Azonban mindent azonnal akarsz. Sokszor érzed azt, hogy a körülötted élők nem értenek meg. Meg kell tanulnod lassítani, türelmesebbnek lenni.
Megvannak a céljaid, tudod, mit kell tenned értük. Azonban mindenhez idő kell, ne kapkodj. Lassíts. A saját sorsodat te irányítod, s hidd el, már nem kell sokat várnod a pozitív változásokra.

3. Örülj a mának!
Természetednél fogva optimista ember vagy, nagyon impulzív, kreatív. Fejed folyton tele van tervekkel, ötletekkel, mindig csinálsz valamit. Azonban hamar elunod magad ha az élmény nem elég intenzív, ebből adódóan nem mindig fejezed be, amit elkezdesz. Csapongsz ide-oda. Jellemző rád, hogy hol a múltba merülsz, hol az eszed már a jövőn jár. Az nagyszerű, ha vannak előrelátó terveid, de a most-ra is több figyelmet kell fordítanod. 
Tanulj meg a jelenben élni, élvezd ki azt is, amit az adott pillanat adhat. Hisz ha mindig előre sietsz, lemaradsz a jelen pillanatairól.
Az élet olyan, mint a folyó – a sodrás úgyis elvisz oda, ahová el akarsz jutni.

Mérlegelj!
Ha azt mondom rólad barátságos, nagylelkű, kedves ember vagy, akkor ugye nem tévedek? Te szeretsz másokkal foglalkozni, valóban érdekelnek az emberek és azok dolgai, problémái. Olyannyira, hogy vannak pillanatok, mikor komolyan dühít, hogy nem tudsz úgy segíteni, ahogy szíved szerint tennéd. Néha azonban nem-et kéne mondanod, még saját magadnak is, és leállnod. Meg kell tanulnod egyensúlyt teremteni, és csak annyit adni, amennyit bírsz. Nem szabad mindent beáldozni másokért. Szeretni jó, de kapj is, ne csak adj!

 

Mindenkire vár a csoda! Bízni kell, és kitartóan menni a cél felé!

 

Legyen szép napod!

 

forrás: kissemese

Havi egyszer exkluzív tartalmat küldünk, kizárólag emailben, ami ingyenes könyveket, meditációkat, videókat, egyedi csillagjegy elemzéseket, és még egyéb érdekes dolgokat foglal magába.

Felkapott bejegyzés:

Legutóbbi bejegyzések:

Close Menu