Rengeteg olyan ember, akit testi vagy lelki gondok, balsikerek sújtanak, hasonlóról számol be a saját otthonával vagy a munkahelyével kapcsolatban is.

A káros energia akadályoz abban, hogy magad mögött hagyhasd a problémákat. Annak, aki lelkileg kevéssé érzékeny, szerencséje van, mert kevéssé érzi ezeket a nyomasztó hatásokat, viszont a fogékonyabb embereket jobban sújtja ez a probléma. Ha olyan emberrel élsz együtt, vagy pedig olyan emberek látogatnak el hozzád folyamatosan, akiknek negatívak az energiái, az otthonodban is felhalmozódhatnak a rossz, káros energiák.

A káros energiáktól megszabadulhatunk, ha némi sót helyezünk el a szoba sarkában, ahol az időnket töltjük, és egy teljes napon át ott hagyjuk állni. Majd a sót, amely megszívta magát rossz energiával, egyetlen mozdulattal dobjuk ki a lakásból, vagy söpörjük ki. Így az ősi bölcsesség szerint a rossz energiák távoznak a lakásból. Ismételd ezt meg mindenütt, ahol rossz energiát tapasztalsz.

Nem tudjuk, hogy ez a megoldás fizikai szinten működik, vagy csupán egyfajta pszichikai megtisztító mechanizmus, de a legtöbben arról számolnak be, hogy sokkal jobban érzik magukat ezután!

Te mit gondolsz?

Havi egyszer exkluzív tartalmat küldünk, kizárólag emailben, ami ingyenes könyveket, meditációkat, videókat, egyedi csillagjegy elemzéseket, és még egyéb érdekes dolgokat foglal magába.

Felkapott bejegyzés:

Legutóbbi bejegyzések:

Close Menu