Nézd meg, kivel szemben kell némaságot fogadnod, ha nem nagyot bukni.

Minden csillagjegy szülöttei más tulajdonságokkal rendelkeznek. Vannak olyanok, akik nagyon szeretnek beszélgetni, sőt rajonganak a pletykálkodásért. Nem feltétlenül rosszindulatból teszik ezt, egyszerűen nem tudnak csendben maradni. Nézd melyek azok a csillagjegyek, akiknek jobb ha nem meséled el a legbelsőbb gondolataid!

Bak

Az unalom a legnagyobb ellenségük, ezért amikor csak lehet kimozdulnak otthonról és szívesen veszik körül magukat emberekkel. Nagyon szeretnek beszélni, ezért ha valami érdekességet hallanak, szinte kényszert éreznek rá, hogy azt valakinek elmondják. Nem rosszindulatból pletykálnak, sokszor bele sem gondolnak, hogy ezzel valakit megbánthatnak, esetleg a hír amit oly lelkesen továbbadnak nem is igaz. A csend számukra zavaró, amikor csak alkalmuk van rá, beszélgetnek. Örömmel fecsegnek a kolléganőkkel, a boltban az eladóval, a buszmegállóban az emberekkel, bárkivel akivel lehetőségük van. Szeretik ha figyelnek rájuk, ezért örömmel végeznek olyan munkát, ahol sokat kell beszélni. Kiváló ügynök, tanácsadó válik belőlük. Ha olyan munkát választanak, amelynek fontos eleme a beszélgetés, akkor nagy sikereket érhetnek el. Az ismerőseik számára azonban nem a legjobb hír, hogy egyszerűen képtelen hallgatni, így sokan nem merik elmondani nekik a terveiket, mert tudják, hogy az hamar mások fülébe jutna.

Szűz

A hallgatás számukra elképzelhetetlen. Amikor csak lehetőségük van rá, beszélnek. Ők azok, akik a munkahelyen mindig egy jó sztorival kápráztatják el a kolléganőket. Mindenről tudnak mesélni, legyen az recept, egy jó film, vagy éppen az, hogy kivel mi történt. Ha hall egy érdekes sztorit, azt rögtön továbbadja. Nem azért pletykálkodik, mert bárkit is meg akar bántani. Egyik történet jön a másik után, így olyasmit is elmesél, amit nem is akar. A legféltettebb gondolataid nem érdemes megosztani vele, mert könnyen megtudhatja a fél világ. A pletyka néha problémát okozhat a számára, mert előfordulhat, hogy valakit nagyon megbánt a viselkedésével. Néha hajlamos a hallott hírt kicsit kibővíteni, hogy még érdekesebb legyen, ezt csak azért teszi, mert fontos számára, hogy figyeljenek rá.

forrás: tudasfaja

Na persze kivételek mindig akadnak!

OSZD MEG másokkal is!

Havi egyszer exkluzív tartalmat küldünk, kizárólag emailben, ami ingyenes könyveket, meditációkat, videókat, egyedi csillagjegy elemzéseket, és még egyéb érdekes dolgokat foglal magába.

Felkapott bejegyzés:

Legutóbbi bejegyzések:

Close Menu