Ha virágokat használsz étkezéshez magad termeszd őket, a sarki virágosnál kapható virágok nem valók étkezésre (csak vázába).

Létezik azonban egy ehető és üde növény, a sarkantyúka.

Ez egy igazi egészség-őr.

Annál is inkább, mert hihetetlen mennyiségben találhatók meg benne vitaminok és nyomelemek.

Emellett a miómával is elképesztő dolgokat művel.

Jelentős mértékben csökkenti a miómás és ösztrogéndominancia panaszait, emellett rengeteg folsav található benne, ami jótékony hatással van a szervezetünkre.

Nem véletlen, hogy az elmúlt években az ehető virágok között kedvenccé vált a kerti sarkantyúka mivel dekoratív, finom és a kertben szinte bárhol megél.

Sarkantyúka pesto alaprecept

Mi szükséges hozzá?

1 marék sarkantyúka levél és virágszirom
1 marék darált dió
2 gerezd fokhagyma
5 dkg parmezán (Hormondiéta szerint bio tofu)
olívaolaj (más hidegen sajtolt olaj)
Himalája só
csipet természetes édesítő (xilit, eritrit, stevia)
őrölt piros paprika

A megtisztított, aprított összetevőket egy mixerben keverd össze, utolsó legyen az olívaolaj.

Annyi olajat keverj a pestóba, hogy elérje a kívánt állagot.

titokterminál

Oldalunk sajnálatos módon hamarosan véget ér. Hogyha továbbra is szeretnél értesülni friss híreinkről, kövess minket az új pinterest oldalunkon! :)

Share on whatsapp
WhatsApp

Havi egyszer exkluzív tartalmat küldünk, kizárólag emailben, ami ingyenes könyveket, meditációkat, videókat, egyedi csillagjegy elemzéseket, és még egyéb érdekes dolgokat foglal magába.

Felkapott bejegyzés:

Legutóbbi bejegyzések:

Close Menu