A Salamoni mágikus pecsétet sokan nem ismerik, pedig hazánkban már bizonyos ékszerboltokban elég régóta kapható különleges ékszer.

Különleges erejét abban rejti, hogy jólétet, gazdagságot, stabil anyagi helyzetet teremt azok számára, akik viselik, illetve maguknál hordják ezt az ékszert.

A talizmán biztosítja az életszínvonalunk folyamatos fejlődését, ami sok ember számára fontos lenne a nehéz hétköznapok során.

A hit szerint Salamon pecsétje (a két egymásba forduló háromszög) mindenkinek szerencsét hoz. Amikor érdekellentétek kereszttüzébe kerülünk, amikor választani kell a munka, a család, a függetlenség és a kötöttség, a kockázat és a biztonság vagy a jól bevált dolog és az izgalmas újdonság között, a salamonpecsét segít felismerni a helyes megoldást. Ezt a jelet több vallás is magáénak tartja, valójában már jóval Salamon előtt is létezett, de állítólag ő is e jel segítségével uralkodott a szellemeken, embereken, állatokon. Nagyon gondosan készítették az aranyművesek, mert tudták: ha egyet véletlenül elrontanak, oda a varázslat.

A szerencsepénz is lehet talizmán, hiszen aki szerencsepénzt hord magánál, az sosem fog szűkölködni. Még biztosabb a szerencsepénz varázsereje, ha a tulajdonosának születési évét is belevésik. De szerencsét hoz az az aprópénz is, amit hátrafelé dobnak el, újhold éjszakáján, lehetőleg éjfélkor – valamelyik keresztútnál.

A talizmánt olykor meg kell tisztítani a rárakódott negatív sugárzásoktól. A tisztítás valójában nagyon egyszerű dolog: folyó hideg vízzel le kell öblíteni, majd telihold idején egy kő- vagy üvegedényben ki kell tenni két éjszakára és két napra a szabadba, hogy érje a hold és a nap fénye. A talizmán tehát nagyon sokféle lehet. A legfontosabb, hogy aki viseli, higgyen benne. Mert a tehetséget, a tudást leginkább a hit és az önbizalom tudja megsokszorozni.

Az a talizmán segítheti a viselőjét, amelyiknek a rezgése azonos a tulajdonos rezgéseivel, azaz a születési napja, órája szerinti. A középkortól nemcsak a kő-talizmán volt fontos, hanem az is, hogy milyen foglalatba kerül az a drága- vagy féldrágakő. Minden csillagjegynek megvan a maga féme is. Fontos volt, hogy a felhasznált fém a megfelelő órában, megfelelő módon megolvasztva készüljön.

Ha szeretnéd mindezt a te életedbe is bevonzani, OSZD MEG ismerőseiddel, hogy a te életed is megváltozzon!

Szerző: tudasfaja

Havi egyszer exkluzív tartalmat küldünk, kizárólag emailben, ami ingyenes könyveket, meditációkat, videókat, egyedi csillagjegy elemzéseket, és még egyéb érdekes dolgokat foglal magába.

Felkapott bejegyzés:

Legutóbbi bejegyzések:

Close Menu